NBA

Χάρντεν: "Θέλω πολύ να βάζω 30 ή 40 πόντους, αλλά ακόμα δεν μπορώ να το κάνω"

Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Νετς
Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 JOHN MINCHILLO/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέιμς Χάρντεν παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι απέχει πολύ από το να θεωρήσει πως βρίσκεται στο 100% ετοιμότητας από τον τραυματισμό του στα περσινά playoffs, τονίζοντας ότι ακόμα αναρρώνει και προσπαθεί να βρει τον εαυτό του.

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν είναι ακόμα καλά. Και δεν δίστασε να το παραδεχθεί με δηλώσεις του, τονίζοντας ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε στο μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν (θλάση στον δικέφαλο του ποδιού του) και του στέρησε την εκρηκτικότητα στα περσινά playoffs.

"Ακόμα προσπαθώ να βρω ξανά την αυτοπεποίθησή μου, να είμαι πιο επιθετικός" δήλωσε αρχικά ο Χάρντεν έπειτα από ερώτηση μετά την ήττα των Νετς από τους Χιτ (93-106), όπου είχε μόλις 14 πόντους με 4/12 σουτ.

"Βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι" πρόσθεσε στην συνέχεια ο Χάρντεν, για να συμπληρώσει πως "όσο και να ήθελα να επιστρέψω στο σημείο που σκόραρα 30 ή 40 πόντους, ακόμα δεν μπορώ να το κάνω αυτό. όσο και να θέλω, που το θέλω πολύ".

Στην συνέχεια, κλείνοντας το θέμα, ο σταρ των Νετς παραδέχθηκε ότι το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για αυτόν: "Δεν είχα καθόλου ευκαιρίες να παίξω μπάσκετ το καλοκαίρι. Έκανα μόνο αποθεραπεία για τρεις μήνες, επειδή έπαθα θλάση δεύτερου βαθμού τρεις φορές σε μία σεζόν.

Αυτό ουσιαστικά ήταν απλώς το 5ο παιχνίδι μου με αντιπάλους. Όσο και να θέλω να βιαστώ, πρέπει να κάνω υπομονή".

Για την ιστορία, ο Χάρντεν έχει ξεκινήσει την σεζόν αριθμώντας για πρώτη φορά λιγότερους από 25 πόντους μέσο όρο - βασικά κάτω από 20 - έπειτα από 9 χρόνια, έχοντας μόλις 16.6 πόντους, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο με 35.9% στα σουτ και 33.3% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ