NBA

Χάρντεν: "Πολλά συναισθήματα, νευριάζω με τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να βοηθήσω παραπάνω

Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Νετς
Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Νετς 2021 KATHY WILLENS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν από τους πρωταγωνιστές των Νετς τη φετινή σεζόν και παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχε, έκανε υπερπροσπάθεια για να βοηθήσει το Μπρούκλιν στην σειρά κόντρα στους Μπακς.

Στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν οι Νετς αλλά και στην εξαιρετική σειρά των Μπακς στάθηκε ο Τζέιμς Χάρντεν μετά το Game 7 των ημιτελικών της Ανατολής εκεί όπου το Μιλγουόκι άφησε εκτός τελικών την ομάδα του Μπρούκλιν. Ο Χάρντεν ήταν εμφανώς νευριασμένος και απογοητευμένος από την ήττα τονίζοντας όμως παράλληλα πως όλοι οι παίκτες του ρόστερ έκαναν μεγάλη προσπάθεια και βοήθησαν την ομάδα.

"Πολλά συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Νευριάζω με τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να βοηθήσω παραπάνω. Υπάρχει μία πικρία αλλά κάναμε πραγματικά μεγάλη προσπάθεια. Οφείλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους Μπακς γιατί έκαναν εξαιρετική σειρά και απλά εμείς δεν καταφέραμε το κάτι παραπάνω.

Μετά τη στιγμή του τραυματισμού μου στο Game 1 η πρώτη στιγμή που έπαιξα μπάσκετ με ένταση και ανταγωνισμό ήταν στο Game 5. Τα ματς ήταν κοντά το ένα με το άλλο από άποψη χρόνου επομένως δεν είχα την ευκαιρία να το τεστάρω εκτός από τα παιχνίδια. Πάτησα στο παρκέ και προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για την ομάδα μου και αυτό με εκνευρίζει.

Δεν ξέρω τι να πω, δώσαμε τα πάντα αλλά κάποια προβλήματα τραυματισμών μες στη σεζόν μας κράτησαν πίσω. Ο Ντουράντ δύο φορές, εγώ δύο φορές, ο Ίρβινγκ. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις αυτό πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τους τρεις καλύτερούς σου παίκτες. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να ετοιμαστούμε ατομικά και ομαδικά για την επόμενη σεζόν.

Όλοι οι παίκτες του ρόστερ βοήθησαν και έφεραν κάτι σε αυτή την ομάδα, κάθε μέρα. Ήταν χαρά να έρχομαι σε αυτή την ομάδα καθημερινά και να είμαι γύρω από αυτά τα παιδιά. Η ομάδα αυτή είναι εξαιρετική, φυσικά είναι στη μέση και το κομμάτι των οικονομικών για τον καθένα αλλά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη και παρά την όποια κατάσταση προέκυπτε, όλοι ήταν έτοιμοι να βγουν και να παίξουν αρκετά λεπτά στην κανονική περίοδο και τα playoffs. Αυτό είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις από την ομάδα σου, από μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι περήφανος για όλους και απλά χάσαμε. Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας και να επιστρέψουμε την επόμενη σεζόν".

TAGS NBA ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ