NBA

Χάρντεν για Ντουράντ: "Ήμασταν νεαροί όταν συνυπήρξαμε στους Θάντερ, πλέον ξέρουμε τι θέλουμε"

Ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς
Ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέιμς Χάρντεν δήλωσε ότι σε αντίθεση με την τριετία που συνυπήρξε με τον Ντουράντ στους Θάντερ πριν από 10 χρόνια, τώρα πλέον που οι δύο βρίσκονται στους Νετς είναι ώριμοι και ξέρουν τι θέλουν.

Οι νέοι Νετς - με τον Τζέιμς Χάρντεν στην σύνθεση τους - επιβλήθηκαν με 125-123 των Μπακς, στην δεύτερη νίκη τους με τον "Μούσια" στην ομάδα. Μετά τον αγώνα λοιπόν, ο "Μούσιας" δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην νέα συνύπαρξή του με τον Κέβιν Ντουράντ.

Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες και στους Θάντερ την τριετία 2009-2012, πριν γίνουν οι σταρ που είναι σήμερα. Και σε αυτό στάθηκε ο Χάρντεν, λέγοντας πως πλέον τόσο αυτός όσο και ο φίλος του δεν έχουν σχέση με τους προ 10ετίας εαυτούς τους.

"Ήμασταν νέοι όταν συνυπήρξαμε στους Θάντερ" δήλωσε αρχικά ο Χάρντεν για να προσθέσει: "Τώρα πλέον είμαστε άνδρες, έχουμε ωριμάσει. Ξέρουμε τι θέλουμε. Ξέρουμε περισσότερα πράγματα. Δεν είμαστε εκείνοι οι νεαροί παίκτες που απλώς ήθελαν να τρέχουν, να σουτάρουν και να καρφώνουν".

Κλείνοντας, ο Χάρντεν τόνισε: "Εγώ πλέον υπάρχουν στιγμές που απλώς κάθομαι λίγο πιο πίσω και βλέπω τον Ντουράντ, αφού ξέρω τι παίκτης είναι. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν ακουμπήσει ποτέ μπάλα του μπάσκετ".

ⓒ 2021 Adam Hunger/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ