NBA

Χάρντεν: "Δεν έχουν σημασία τα στατιστικά μου, αλλά να νικάμε"

Ο Τζέιμς Χάρντεν των Νετς σε αγώνα με τους Πίστονς
Ο Τζέιμς Χάρντεν των Νετς σε αγώνα με τους Πίστονς Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέιμς Χάρντεν δήλωσε ενόψει των playoffs ότι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι οι αριθμοί του, αφού το βασικό για τους Νετς είναι να νικούν.

Ο Τζέιμς Χάρντεν ξέρει ότι από την εποχή που αγωνιζόταν στους Ρόκετς ο κόσμος θεωρεί ότι υπήρξαν στιγμές που κυνηγούσε τα στατιστικά του. Ο ίδιος ωστόσο είναι ξεκάθαρος: Πάντα τον ένοιαζε η νίκη και αυτό τον νοιάζει ιδιαιτέρως τώρα πάλι με τους Νετς.

Με το Μπρούκλιν να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο των playoffs, ο "Μούσιας" μίλησε στα ΜΜΕ για το γεγονός πως στους δύο αγώνες που επέστρεψε από τον τραυματισμό του είχε μόλις 18 και 5 πόντους αντίστοιχα και τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν οι αριθμοί του.

"Πιστεύω ότι το μόνο που έχει σημασία είναι οι νίκες" δήλωσε αρχικά ο Χάρντεν, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Όταν στο παρελθόν είχα υψηλά νούμερα και καλά στατιστικά δεν ήταν αρκετό. Οπότε κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε για τι μιλάμε. Αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες".

Κλείνοντας το θεμα, ο Χάρντεν δήλωσε: "Η επιρροή μου στο παιχνίδι δεν χρειάζεται να φανεί στο φύλλο της στατιστικής. Νομίζω ότι η δουλειά μου ως ηγέτης είναι να φροντίσω ώστε όλοι να παίζουν καλά. Αν το κάνω αυτό, τότε στο τέλος θα εστιάσω και σε εμένα. Δεν είναι πρόβλημα για εμένα αυτό".

Photo Credits: ⓒ 2021 Carlos Osorio/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ