BASKETBALL CH. LEAGUE

Χάποελ Χολόν - Μπούργος: Αποβλήθηκε στο 36' ο Στέφανος Δέδας

Χάποελ Χολόν - Μπούργος: Αποβλήθηκε στο 36' ο Στέφανος Δέδας

Η διαιτησία στον προημιτελικό του Basketball Champions League με την Μπούργος εξόργισε τον Στέφανο Δέδα, που αποβλήθηκε και στη συνέχεια τα έβαλε και πάλι με κάμεραμάν (VIDEO).

Έξαλλος με τους διαιτητές του προημιτελικού του Basketball Champions League (Ματσόνι, Λανζαρίνι, Κοζλόφσκις), ο Στέφανος Δέδας δέχθηκε δεύτερη τεχνική ποινή στο 36' και αποβλήθηκε με αποτέλεσμα να μην παρακολουθήσει από τον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Χάποελ Χολόν με την Μπούργος.

Ο Έλληνας προπονητής επιτέθηκε φραστικά στον έναν διαιτητή, πιθανότατα ενοχλημένος από το γεγονός ότι η Μπούργος εκτέλεσε σχεδόν διπλάσιες βολές από την ομάδα του (30-16), θύμωσε και με τον κάμεραμαν, λίγες ώρες μετά από τη δήλωση μεταμέλειας για το επεισόδιο που είχε με άλλον κάμεραμαν μετά από αποβολή του σε αγώνα του πρωταθλήματος Ισραήλ.

"Στην τρίτη περίοδο είχαμε προβλημα με την εφαρμογή του πλάνου μας, φορτωθήκαμε με φάουλ σε σημαντικούς παίκτες. Τα κριτήρια των διαιτητών δεν ήταν ίδια, και ο Κοζλόφσκις μου έδωσε δύο τεχνικές παίκτες σε 10 δευτερόλεπτα χωρίς λόγο και με απέβαλε" ήταν τα λόγια του Δέδα στη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε τι συνέβη απόψε με τον Στέφανο Δέδα:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ