NBA

Ο Χάουαρντ εξήγησε την γκάφα για το tweet παραμονής στους Λέικερς που έσβησε

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ σε αγώνα των Λέικερς με τους Μπλέιζερς την σεζόν 2019/20
Ο Ντουάιτ Χάουαρντ σε αγώνα των Λέικερς με τους Μπλέιζερς την σεζόν 2019/20 AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ εξήγησε με δηλώσεις του το φιάσκο με το tweet παραμονής του στους Λέικερς το οποίο έσβησε λίγο αργότερα πριν συμφωνήσει με τους Σίξερς, τονίζοντας ότι όλα ήταν μία παρεξήγηση.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ υπέπεσε σε γκάφα όταν ξεκίνησε η free agency, αφού βιάστηκε να ανακοινώσει μέσω twitter ότι μένει στους Λέικερς και χρειάστηκε να σβήσει το tweet λίγο αργότερα. Σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα, εξήγησε τι συνέβη.

Ο Χάουαρντ, ο οποίος πλέον είναι παίκτης των Σίξερς, δήλωσε ότι όλα ήταν μία... παρεξήγηση, αφού νόμιζε ότι υπήρχε ενδιαφέρον των Λέικερς για να μείνει στην ομάδα, αλλά τελικά έκανε λάθος.

"Για μία στιγμή νόμιζα ότι θα επιστρέψω στους Λέικερς και τότε έγραψα αυτό το περίφημο tweet, επειδή νόμιζα ότι θα επιστρέψω. Αλλά τελικά δεν υπήρχε πρόταση" δήλωσε αρχικά ο Χάουαρντ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Καταλαβαίνω ότι όλα είναι business. Οι Λέικερς έκαναν αυτό που ένιωσαν ότι είναι καλύτερο για αυτούς και είμαι ευγνώμων που μου έδωσαν την ευκαιρία (σ.σ πέρυσι) να επιστρέψω στο Λ.Α και να διεκδικήσω ένα πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολο αυτό που έγινε, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και είμαι ενθουσιασμένος για αυτά που έρχονται".

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ