ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Cadena SER: "Η Μπασκόνια προσέγγισε τον Τόρνικε Σενγκέλια"

Ο Σενγκέλια με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Σενγκέλια με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον Cadena SER, η Μπασκόνια επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την περίσταση που έχει διαμορφωθεί, προσεγγίζοντας τον Τόρνικε Σενγκέλια.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία οδήγησε σε μαζικές αποχωρήσεις παικτών από τη Ρωσία, με τον Τόρνικε Σενγκέλια να είναι εκ των πρώτων που πήραν την απόφαση να φύγουν από τη χώρα για λόγους ασφαλείας.

Με την κατάσταση να είναι... γκρίζα και το μέλλον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην EuroLeague για το 2021/22 όχι απαραίτητα δεδομένο, ο Ντάνιελ Χάκετ πήρε την απόφαση να "βγει" από το συμβόλαιο που είχε με την "ομάδα του στρατού" και να δεσμευτεί για τα επόμενα δυόμιση χρόνια με τη Βίρτους Μπολόνια.

Είναι ξεκάθαρο πως το παράδειγμα της ιταλικής ομάδας θα επιχειρήσουν να ακολουθήσουν κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, με το Cadena SER να αποκαλύπτει πως η Μπασκόνια προσέγγισε τον Τόρνικε Σενγκέλια -για το ενδεχόμενο βέβαια που "έσπαγε" το συμβόλαιο που "τρέχει" με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όπως αναφέρεται όμως στο ισπανικό δημοσίευμα, αποδείχθηκε αδύνατο να προκύψει κάτι ουσιαστικό στις συζητήσεις των δύο πλευρών. Αφενός γιατί μισθολογικά ο 30χρονος φόργουορντ είναι πολύ... μακριά από τα δεδομένα της Μπασκόνια, αφετέρου γιατί -στην παρούσα φάση τουλάχιστον- κι ο ίδιος δεν δείχνει ιδιαίτερα ζεστός να επιστρέψει στη Fernando Buesa Arena.

Όπως οι περισσότεροι ξένοι των ρωσικών ομάδων άλλωστε, περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον πόλεμο στην Ουκρανία, πριν πάρουν τις αποφάσεις τους.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ