ΜΠΑΣΚΕΤ

bwin και Ένωση "Μαζί για το Παιδί": Προσφέρουν ένα ολοκαίνουργο γήπεδο για τα παιδιά των Σαπών Ροδόπης

bwin και Ένωση "Μαζί για το Παιδί": Προσφέρουν ένα ολοκαίνουργο γήπεδο για τα παιδιά των Σαπών Ροδόπης

Η bwin και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανακατασκεύασαν πλήρως ένα γήπεδο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα δώρο μεγάλης σημασίας στα παιδιά και τους νέους στην ακριτική Ροδόπη.

Το πιο όμορφο ταξίδι συνεχίζεται και η Ροδόπη αποτελεί τον επόμενο σταθμό, μιας υπέροχης πρωτοβουλίας που στόχο έχει να προάγει την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες. Η πρωτοβουλία της bwin και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», έχει και δεύτερο σταθμό για το 2022. Την ακριτική Ροδόπη και το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Πιστή στη στρατηγική κοινωνικής υπευθυνότητας, η διεθνώς αναγνωρισμένη gaming πλατφόρμα υποστηρίζει κοινωνικές ομάδες σε ακριτικές πόλεις και χωριά στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η bwin ταξίδεψε στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών στο νομό Ροδόπης και ολοκλήρωσε ένα έργο μεγάλης σημασίας για τα παιδιά και τους νέους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την κατασκευή πέντε νέων γηπέδων μέσα στο 2022 και το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών είχε την τιμητική του. Τα χαμόγελα των 128 μαθητών που στεγάζει το σχολείο αποτέλεσε το καλύτερο «δώρο» για εμάς και το… καύσιμο για να συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στην κοινωνία! Να συνεχίσουμε να χαρίζουμε χώρους άθλησης στα παιδιά μας, εκεί όπου θα μπορέσουν να διδαχθούν τις αρετές της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους.

bwin και Ένωση "Μαζί για το Παιδί": Προσφέρουν ένα ολοκαίνουργο γήπεδο για τα παιδιά των Σαπών Ροδόπης

Πλέον, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σαπών, θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν σε ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ, μιας και επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις μπάσκετ, έγινε αντικατάσταση ταμπλό-στεφανιών, τοποθετήθηκαν προστατευτικά στρώματα για τις μπασκέτες, ενώ τοποθετήθηκαν και τα απαιτούμενα διχτάκια.

Με σεβασμό προς τους μαθητές και το σχολικό περιβάλλον, οι εργασίες για την ολοκλήρωση ενός χρηστικού και ασφαλούς γηπέδου, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στα εγκαίνια που έγιναν στις 3 Οκτωβρίου, ο ενθουσιασμός των παιδιών και των νέων ήταν διάχυτος, αφού η πορτοκαλί μπάλα μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά τους.

bwin και Ένωση "Μαζί για το Παιδί": Προσφέρουν ένα ολοκαίνουργο γήπεδο για τα παιδιά των Σαπών Ροδόπης

Ο πρεσβευτής του προγράμματος της bwin «Τα γήπεδα επιστρέφουν στην κοινωνία», Βασίλης Σπανούλης δεν κατάφερε να παρευρεθεί στα εγκαίνια, όμως έστειλε ως δώρο στο σχολείο μια υπογεγραμμένη μπάλα. Μήνυμα όλων είναι πως μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά και οι νέοι μαθαίνουν να σέβονται, να παίζουν με κανόνες και όρια, να αγωνίζονται και να διεκδικούν.

Στην υπέροχη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών, Ντίνος Χαριτόπουλος, ο διευθυντής του σχολείου Σωκράτης Δωρόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου και η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, Ιωάννα Μπερίου.

bwin και Ένωση "Μαζί για το Παιδί": Προσφέρουν ένα ολοκαίνουργο γήπεδο για τα παιδιά των Σαπών Ροδόπης

Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δήλωσε: «Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό ανακατασκευάσαμε ένα ακόμη γήπεδο με την πολύτιμη στήριξη της bwin. Στους μικρούς μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών, στην ακριτική Ροδόπη, παρέχουμε από κοινού, ένα ασφαλές περιβάλλον για άθληση και παιχνίδι, απαραίτητα για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία αλλά και την εξέλιξη τους. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει, με την ευγενική υποστήριξη της bwin, να παραδώσουμε περισσότερα από 3.000 τ.μ. γηπέδων σε διαφορετικά σημεία της χώρας μας και συνεχίζουμε!».

Η Ιωάννα Μπερίου, διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της bwin Greece, τόνισε: «Είμαστε υπερήφανοι γι αυτό το project, το οποίο υλοποιεί ανακατασκευές γηπέδων σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία δυο χρόνια έχουμε ανακατασκευάσει συνολικά οκτώ γήπεδα, δύο στο Διδυμότειχο, τρία στη Σαμοθράκη, ένα στο Κιάτο Κορινθίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παραδώσαμε το πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο του Διαπολιτιστικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών. Σκοπός της bwin είναι να δώσει πρόσβαση στον αθλητισμό σε κάθε παιδί της χώρας και να «επιστρέψουν» στις κοινωνίες γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά.

Όλοι εμείς στη bwin πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός δεν έχει όρια, δεν έχει σύνορα και όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από τη γεωγραφική περιοχή που μένουν, οφείλουν να έχουν ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό και τη διασκέδαση. Θέλουμε να κάνουμε πράξη το σκοπό μας: να δώσουμε τα γήπεδα πίσω στην κοινωνία, εκεί που ανήκουν».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ