BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions league: Στους ομίλους ΑΕΚ, Λαύριο και ΠΑΟΚ, στα προκριματικά το Περιστέρι

Παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος αγώνα
Παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος αγώνα EUROKINISSI

Η FIBA ανακοίνωσε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Basketball Champions League της σεζόν 2021/22, με την ΑΕΚ, το Λαύριο και το ΠΑΟΚ να τοποθετούνται στους Ομίλους και το Περιστέρι στα προκριματικά.

Τρεις σίγουρες και ενδεχομένως τέσσερις ελληνικές ομάδες θα συμμετάσχουν την σεζόν 2021/22 στο Basketball Champions League όπως γνωστοποίησε η FIBA.

Όπως λοιπόν ανακοινώθηκε, η ΑΕΚ, το Λαύριο (που θα έχει ως έδρα το ΣΕΦ στο BCL)και ο ΠΑΟΚ θα βρεθούν κατευθείαν στους Ομίλους, ενώ σε αυτούς ενδεχομένως να προστεθεί και το Περιστέρι, αρκεί να προκριθεί από την προκριματική φάση. Η κλήρωση των Ομίλων θα γίνει στις 7 Ιουλίου.

Με βάση το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης, 28 ομάδες προκρίθηκαν κατευθείαν στους Ομίλους (ανάμεσά τους και οι τρεις ελληνικές), ενώ 4 ακόμα θα προκύψουν από τα προκριματικά της διοργάνωσης (όπου θα συμμετάσχει το Περιστέρι), στα οποία θα συμμετάσχουν συνολικά 24 ομάδες.

Αναλυτικά οι 28 ομάδες που θα βρεθούν κατευθείαν στους Ομίλου: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λαυριο, Όστρο, Μανρέσα, Μπεσίκτας, Νταρουσάφακα, Σάσαρι, Νίμπουρκ, Όλντενμπουργκ, Φάλκο, Οστάνδη, Γαλατάσαραϊ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Χάπολ Χολόν, Μπρίντισι, Μπόυργος, Ιγκοκέα, Ντιζόν, Τενερίφη, Λούντβιγκσμπουργκ, Νίζνι, Καρσίγιακα, Ρίτας Βίλνιους, Στρασμπούρ, Τόφας, Μάλαγα, Ρίγα

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΕΚ ΛΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ