ΑΡΗΣ

Basket League: Το απίστευτο κατόρθωμα του Τσέβεζ Γκούντγουιν απέναντι στον Παναθηναϊκό

Basket League: Το απίστευτο κατόρθωμα του Τσέβεζ Γκούντγουιν απέναντι στον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

MVP της 1ης αγωνιστικής της Basket League αναδείχθηκε ο Τσέβεζ Γκούντγουιν του Άρη, που έκανε θραύση απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην πρώτη ουσιαστικά επαγγελματική του εμφάνιση.

Μετά από πέντε χρόνια σε τρία πανεπιστήμια (Τσάρλεστον, Γουόφορντ, USC), ο Τσέβεζ Γκούντγουιν είδε τους 30 οργανισμούς του NBA να τον προσπερνούν, αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα του overseas και ο πρώτος του σταθμός έγινε η Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα της Κυριακής (9/10) ο ύψους 2μ.06 undersized σέντερ έκανε ουσιαστικά το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό επίπεδο (είχε παίξει ανέτοιμος για 9:53 απέναντι στη Γουλβς), καθώς στην πρώτη του συμμετοχή στη Basket League διέλυσε τον Παναθηναϊκό και αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (11/10) ο ΕΣΑΚΕ.

Ο 24χρονος ψηλός πέτυχε 19 πόντους (9/13 δίποντα, 1/4 βολές), μάζεψε 12 ριμπάουντ, έκλεψε μία μπάλα και όλα είχε +7 στην κατηγορία +/- (η ομάδα του νίκησε με επτά πόντους στο διάστημα που αυτός αγωνίστηκε), όλα αυτά σε 30:17 απέναντι στους ψηλούς του Παναθηναϊκού, απέναντι στον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Αρτούρας Γκουντάιτις. Για την ιστορία, ο Γκούντγουιν είχε 5.6 πόντους και 3.5 ριμπάουντ ανά 14.9 λεπτά στην τελευταία κολεγιακή σεζόν του με την φανέλα του Σάουθερν Καλιφόρνια.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Γκούντγουιν στο SPORT24

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ