STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Η ΕΟΚ ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ πως ο Τρίτωνας έχει δικαίωμα να πάρει τη θέση του Ψυχικού

2  2021-2022 /   /  -  (  / EUROKINISSI)
2 2021-2022 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με έγγραφό της η ΕΟΚ ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ για το δικαίωμα του Τρίτωνα να συμμετάσχει στην Basket League της σεζόν 2022/23, μετά από την απόφαση του Ψυχικού να μην δηλώσει συμμετοχή.

Η απόφαση του Ψυχικού να μην δηλώσει συμμετοχή στη Basket League της σεζόν 2022/23 δίνει το δικαίωμα στον Τρίτωνα (πρώτα) και στον Χαρίλαο Τρικούπη (στη συνέχεια), τις δύο ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 3-4 να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν και να αγωνιστούν στην κορυφαία κατηγορία.

Με έγγραφό της η ΕΟΚ ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ πως οι δύο ομάδες έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή βάσει του κανονισμού ειδικής αδειοδότησης που έχουν συνυπογράψει ο ΕΣΑΚΕ με την ΕΟΚ.

Μάλιστα η ΕΟΚ κάλεσε τον ΕΣΑΚΕ να πράξει τα δέοντα, να επικοινωνήσει δηλαδή με τον Τρίτωνα, την πρώτη επιλαχούσα ομάδα για την κάλυψη του κενού που δημιουργεί το Ψυχικό.

Ο Τρίτωνας θα έχει μπροστά του τρεις (3) εργάσιμες ημέρες για να αποφασίσει και να ενημερώσει τι πρόκειται να κάνει. Αν αρνηθεί, τότε ο κλήρος πέφτει -ως τελευταία εναλλακτική- στο Μεσολόγγι, που τερμάτισε στην τέταρτη θέση της regular season.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΟΚ ΕΣΑΚΕ ΤΡΙΤΩΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ