ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Αθλητικές μεταδόσεις: Το Περιστέρι περιμένει την Ρίτας, πού θα δείτε το παιχνίδι

Αθλητικές μεταδόσεις: Το Περιστέρι περιμένει την Ρίτας, πού θα δείτε το παιχνίδι
EUROKINISSI

Το Περιστέρι υποδέχεται την Ρίτας Βίλνιους (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας για την νίκη που θα το βοηθήσει να διατηρήσει τις ελπίδες του για απευθείας πρόκριση στην φάση των 16. Επιστροφή στην δράση στην Α1 Γυναικών με την 8η αγωνιστική

Το Περιστέρι έχει μία πρόκληση σήμερα (30/11) μπροστά του, αφού υποδέχεται την Ρίτας Βίλνιους (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ψάχνει για την 3η νίκη της, η οποία αν έρθει θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην play-in φάση, ενώ θα διατηρηθούν και οι ελπίδες για απευθείας πρόκριση στην φάση των 16 της διοργάνωσης (Βάσει συστήματος διεξαγωγής, ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2 και 3 θα πρέπει να παλέψουν για την πρόκριση μέσω play-in, όπου θα διασταυρωθούν με έναν αντίπαλο άλλου ομίλου).

Στο Περιστέρι ελπίζουν στην στήριξη του κόσμου ενόψει ενός δύσκολου αγώνα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που στον πρώτο γύρο διέσυρε τους "Πρίγκιπες" με 89-64.

Επιστροφή στην δράση στην Α1 Γυναικών

Έπειτα από μία απαραίτητη διακοπή λόγω των "παράθυρων" της FIBA για τα προκριματικά του EuroBasket 2023, η Α1 Γυναικών επιστρέφει σήμερα με την 8η αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
Ιωαννίνων (Ν) 15.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Νίκη Λευκάδας
Αγ. Δημητρίου (Π) 16.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Εύνικος
Επταπυργίου 17.00 Παναθλητικός-Ελευθερία Μοσχάτου
ΠΑΟΚ 15.00 ΠΑΟΚ-Εσπερίδες Καλλιθέας
Γ. Γεννηματάς 20.30 Πρωτέας Β.-Ολυμπιακός
Π. Γιαννακόπουλος 17.00 Παναθηναϊκός-ΟΑ Χανίων

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ