MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός περιμένει τον ΠΑΟΚ στο Game 3, ώρα τελικού στην Elite League, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας INTIME

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:05, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 των ημιτελικών της Basket League, με την σειρά στο 2-0 για τους "ερυθρόλευκους" και την πρόκριση να έρχεται στις 3 νίκες. Μαρούσι και Τρίτωνας κοντράρονται στον τελικό του Final Four της Elite League.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (19:05, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για το Game 3 των ημιτελικών της Basket League, ψάχνοντας την νίκη που θα του δώσει την πρόκριση με "σκούπα" (3-0) στους τελικούς, ενώ ο "Δικέφαλος" θέλει να μειώσει σε 2-1.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Ταρίκ Μπλακ, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τον αρχηγό του, Βαγγέλη Μαργαρίτη, που είναι ασθενής.

Μαρούσι και Τρίτωνας για τον τίτλο του πρωταθλητή της Elite League

Ο Τρίτωνας και το Μαρούσι κοντράρονται στον τελικό του Final Four της Elite League (15:45, LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ στο youtube), με τον νικητή να αναδεικνύεται πρωταθλητής της σεζόν 2022/23.

Αμφότερες οι ομάδες βέβαια πέτυχαν ήδη τον βασικό στόχο: Αυτό της ανόδου στην Basket League της σεζόν 2023/24, με τον Τρίτωνα να επικρατεί με 79-77 του Ψυχικού στον πρώτο ημιτελικό και το Μαρούσι να επικρατεί με 80-68 του Πανερυθραϊκού στον δεύτερο ημιτελικό.

Το Ψυχικό και ο Πανερυθραϊκός από την πλευρά τους θα διεκδικήσουν την 3η θέση στον μικρό τελικό (13:00, LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ στο youtube).

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ