MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, εκτός έδρας μάχες και για ΑΕΚ, Προμηθέα, πού θα δείτε τα ματς

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, εκτός έδρας μάχες και για ΑΕΚ, Προμηθέα, πού θα δείτε τα ματς
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αυλαία μίας ακόμα διαβολοβδομάδας της EuroLeague και αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία (19:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης. Εκτός έδρας αγώνες για ΑΕΚ και Προμηθέα κόντρα σε Γαλατάσαραϊ και Χάμπουργκ αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Φενέρμπαχτσε (19:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κορυφή.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν χωρίς τον Κώστα Σλούκα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Άλεκ Πίτερς, στον πρώτο εκ των δύο αγώνων της διαβολοβδομάδας της EuroLeague.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός (19:45, Novasports Prime)
Αρμάνι Μιλάνο - Μπασκόνια (20:00, Novasports 2)
Βαλένθια - Μπάγερν (21:30, Novasports 6)
Παρτίζαν - Βιλερμπάν (21:30, Novasports 3)
Μπαρτσελόνα - Μακάμπι (21:30, Novasports 5)
Βίρτους Μπολόνια - Ερυθρός Αστέρας (22:00, Novasports Start)

Δοκιμασίες για ΑΕΚ και Προμηθέα

Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας ρίχνονται και αυτή στην μάχη των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, έχοντας δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους.

Την αρχή κάνει η "Ένωση", η οποία έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Γαλατάσαραϊ του Ανδρέα Πιστόλη (19:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της φάσης των 16. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τον Αλεξάντερ Μάντσεν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τιμ Φρεζίερ, με τους "κιτρινόμαυρους" να ψάχνουν για μία νίκη που θα τους βάλει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Λίγο αργότερα, στην μάχη θα ριχθεί και ο Προμηθέας, αντιμετωπίζοντας τους Χάμπουργκ Τάουερς στην Γερμανία (20:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 13η αγωνιστική του EuroCup, ψάχνοντας για την νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ