MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Κλείνουν την υποχρέωση Προμηθέας - ΑΕΚ, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός πράξη δεύτερη και ντέρμπι Μπακς - Σέλτικς, ώρες και κανάλια

Αθλητικές μεταδόσεις: Κλείνουν την υποχρέωση Προμηθέας - ΑΕΚ, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός πράξη δεύτερη και ντέρμπι Μπακς - Σέλτικς, ώρες και κανάλια
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Δράση στην Basket League, στους τελικούς της Α1 Γυναικών, στην EuroLeague, αλλά και το NBA περιλαμβάνει το σημερινό μενού. Ώρες και κανάλια για όλα τα παιχνίδια.

Ο Προμηθέας θα υποδεχτεί στην Πάτρα την ΑΕΚ (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), στο πλαίσιο εξ αναβολής αναμέτρησης για τη 19η αγωνιστική της Basket League. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι δεν είχε διεξαχθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία, λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, που είχε καθηλώσει την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου στο Λονδίνο, μετά το ματς με τους Λάιονς για το EuroCup.

Τελικοί στην Α1 Γυναικών

Δράση υπάρχει και στην Α1 Γυναικών, αφού μετά τη διακοπή για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, εκκινούν εκ νέου οι τελικοί του πρωταθλήματος. Στη δεύτερη πράξη οι πράσινες υποδέχονται στο Παύλος Γιαννακόπουλος (18:30, PAO TV και LIVE από το SPORT24) τον Ολυμπιακό, που προηγείται με 2-1 νίκες στη σειρά (σσ. μετράνε και τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας). Πρωταθλήτρια ομάδα θα αναδειχθεί αυτή που θα συμπληρώσει τέσσερις νίκες.

Το πρόγραμμα της EuroLeague

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Το πρόγραμμα στο NBA

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της σημερινής αγωνιστικής δράσης.

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ