ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αταμάν: "Θα παλέψουμε για τον τίτλο που πιστεύουμε ότι αξίζαμε τα 2 τελευταία χρόνια"

Ο Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της Αναντολού Εφές
Ο Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της Αναντολού Εφές EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ότι η Εφές έκανε το χειρότερό της παιχνίδι στο Game 5 κόντρα στην Ρεάλ αλλά προκρίθηκε στο Final Four χάρη στον Σίνγκλετον, προσθέτοντας ότι η τουρκική ομάδα θα παλέψει για το τρόπαιο που πιστεύει ότι άξιζε τα 2 τελευταία χρόνια.

Η Αναντολού Εφές τα χρειάστηκε (και) στο Game 5 με την Ρεάλ, αλλά στο τέλος πήρε την νίκη με 88-83 και μαζί την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, με τον Εργκίν Αταμάν να δείχνει ανακουφισμένος μετά τον αγώνα.

Ο τεχνικός της Εφές αποθέωσε την Ρεάλ, αλλά και τον Σίνγκλετον, ενώ πρόσθεσε πως στην ομάδα του πιστεύουν ότι άξιζαν το τρόπαιο της EuroLeague την τελευταία διετία.

"Νιώθουμε ακραία συναισθήματα. Πιστεύω τις τελευταίες δύο σεζόν αξίζαμε να βρεθούμε εδώ που είμαστε τώρα, στο Final Four, για να παλέψουμε για το τρόπαιο, το οποίο χάσαμε πέρυσι" δήλωσε αρχικά ο Αταμάν, για να προσθέσει: "Χάσαμε τα δύο παιχνίδια την Μαδρίτη. Πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτό, επειδή ήμασταν μπροστά στο σκορ και κυριαρχήσαμε, αλλά χάσαμε στα δύο τελευταία λεπτά.

Τώρα, πιστεύω ότι κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας, αλλά είχαμε έναν καταπληκτικό παίκτη, τον Κρις Σίνγκλετον. Ήταν απίστευτος, είχε βραδιά καριέρας με την ομάδα μας. Συγχαρητήρια και στην Ρεάλ. Ήξερα ότι θα ήταν μεγάλη πρόκλρηση για εμάς, επειδή έχουν έμπειρους παίκτες και προπονητές και πάλεψαν σε όλο το παιχνίδι. Δεν τα παράτησαν ακόμα και όταν ήμασταν μπροστά με 10-12 πόντους στην τρίτη περίοδο.

Στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε και να παίξουμε κάποιες άμυνες ώστε να προκριθούμε στο Final Four. Θα παλέψουμε πλέον για τον τίτλο που πιστεύουμε ότι αξίζαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Θα δούμε τι θα γίνει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ