ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αταμάν: "Θα μπούμε σαν πρωταθλητές αλλά δεν είναι εύκολο, το έκανε ο Ζέλικο εννιά φορές, εμείς θα προσπαθήσουμε"

Ο Αταμάν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Αταμάν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Για την προσπάθεια που θα κάνει η Εφές να υπερασπιστεί τον τίτλο στη EuroLeague αλλά και τη σημασία του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", μίλησε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν μίλησε για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του να διατηρήσει τα κεκτημένα στη EuroLeague στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Τούρκος προπονητής παραδέχθηκε πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο φέτος αλλά πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Μάλιστα ο κόουτς Αταμάν δεν δίστασε να αναφερθεί και στις εννιά κατακτήσεις που έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς λέγοντας πως η Εφές θα προσπαθήσει να κάνει κάτι παρόμοιο φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν: "Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση. Θυμάμαι τον κ. Γιαννακόπουλο στις ένδοξες εποχές του συλλόγου. Ήταν σημαντικό στέλεχος του Παναθηναϊκού και ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Ήταν πάντα μέσα στα πράγματα και τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό αλλά και τον ίδιο. Πιστεύω ότι αυτά τα συναισθήματα δημιούργησαν την ομάδα και σέβομαι απόλυτα τον Παναθηναϊκό.

Είμαι περήφανος για ό,τι έκαναν οι παίκτες μου πέρσι. Ακόμα και πρόπερσι παίξαμε καλό μπάσκετ. Τη νέα σεζόν ξεκινάμε με τους ίδιους παίκτες σχεδόν και θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Αυτό που τους είπα είναι ότι πέρσι δεν είχαμε τους φανς μας. Φέτος θα παίξουμε σαν πρωταθλητές με τους οπαδούς μας και θα παίξουμε το ίδιο μπάσκετ. Να δούμε αν θα μπορούν να μας φτάσουν και αν θα μπορούμε να το κατακτήσουμε. Θα μπούμε σαν πρωταθλητές αλλά δεν είναι εύκολο Ας το δούμε. Το έκανε ο Ζέλικο εννιά φορές, εμείς θα προσπαθήσουμε".

Επιπλέον για την διεξαγωγή του τουρνουά και τα δυνατά παιχνίδια που θα γίνουν μίλησε ο προπονητής της Ουλμ, Γιάκα Λάκοβιτς που αναφέρθηκε και στην εμπειρία του ως παίκτης του Παναθηναϊκού με πρόεδρο τον Παύλο Γιαννακόπουλο:

υχαριστούμε για την πρόσκληση και την ευκαιρία να είμαστε μέρος του τουρνουά με άλλες τρεις ιστορικές ομάδες και τους πρωταθλητές EuroLeague. Το κυριότερο είναι να θυμηθούμε τον θρυλικό Παύλο Γιαννακόπουλο που έφερε την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο και να είναι η κορυφαία ομάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είχα την τιμή να είμαι μέρος της ομάδας και έζησα την αγάπη του για την ομάδα. Αυτό ήταν το μυστικό που έκανε τον Παναθηναϊκό τόσο μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Ελπίζουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν κοντά στην ομάδα. Είχε αγάπη για όλους. Ήταν πάντα εκεί και η διαφορά ανάμεσα στον κ. Γιαννακόπουλο και τους άλλους προέδρους ήταν ότι για εκείνον δεν ήταν η δουλειά του αλλά η οικογένειά του. Όλοι ήμασταν οικογένειά του".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ