EUROLEAGUE

Αταμάν: "Ο επόμενός μου στόχος μετά από την EuroLeague είναι το ΝΒΑ"

Ο Έργκιν Αταμάν στον πάγκο της Αναντολού Εφές
Ο Έργκιν Αταμάν στον πάγκο της Αναντολού Εφές EUROKINISSI

Για το επόμενο βήμα που είναι το ΝΒΑ αλλά και το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της EuroLeague, μίλησε ο Εργκιν Αταμάν σε συνέντευξή του στους σπουδαστές της Αντάλια.

Φέτος τα κέρδισε όλα με την Εφές και έχει καταφέρει να δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μία ομάδα-φόβητρο για τους αντιπάλους της σε Ευρώπη και Τουρκία. Ο Εργκίν Αταμάν, μίλησε στους σπουδαστές της Αντάλια για το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα που θα μπορούσε να είναι το ΝΒΑ αλλά και για το ενδιαφέρον από ομάδες της EuroLeague να τον αποκτήσουν.

"Είμαι πολύ χαρούμενος στην Εφές. Δεν έλαβα πρόταση από την Φενέρμπαχτσε αλλά είχα αρκετές προτάσεις από την Ευρώπη φέτος. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να κερδίζω πρωταθλήματα με την ομάδα μου. Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον, να γίνει κάτι που δεν έχει γίνει έως τώρα, το ΝΒΑ. Ξέρεις είναι το ανώτατο επίπεδο για ένα προπονητή. Κανένας ευρωπαίος προπονητής δεν έχει προσληφθεί στην ιστορία του ΝΒΑ. Αυτός είναι ο επόμενός μου στόχος, όχι η Φενέρμπαχτσε", είπε χαρακτηριστικά ο Αταμάν.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ