EUROLEAGUE

Αταμάν: "Δεν θα δείξω ξανά τα τρία δάχτυλα μέχρι να προκριθούμε στα playoffs"

Αταμάν: "Δεν θα δείξω ξανά τα τρία δάχτυλα μέχρι να προκριθούμε στα playoffs"
INTIME

Τόσο η αστάθεια στην απόδοση, όσο και το κακό (για τα δεδομένα της δις πρωταθλήτριας της EuroLeagie) σερί της Αναντολού Εφές, έχουν... προσγειώσει τον Εργκίν Αταμάν.

Η Αναντολού Εφές επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης (1/1) της Ζάλγκιρις Κάουνας με 80-70 και έρχεται (3/2, Novasports 4HD, 21:00 Novasports 4) στο ΣΕΦ, για να ολοκληρώσει τη διαβολοβδομάδα, κόντρα στον πρωτοπόρο της EuroLeague και εξαιρετικά φορμαρισμένο Ολυμπιακό.

Παρά την επιστροφή στις νίκες, ο Εργκίν Αταμάν γνωρίζει ότι η ομάδα του φέτος παρουσιάζεται κατώτερη των υψηλών προσδοκιών και ότι ο δρόμος για την εξασφάλιση μιας θέσης στα play offs, είναι μακρύς και δύσβατος.

Ο Τούρκος κόουτς συνήθιζε να... προβοκάρει τους δημοσιογράφους, δείχνοντας τα τρία δάxτυλα του χεριού του, με σαφές υπονοούμενο ότι η Εφές θα κατακτήσει και τρίτο σερί τίτλο, αλλά μετά τον αγώνα με τη Ζάλγκιρις, εμφανίστηκε περισσότερο μετριοπαθής:

"Δεν πρόκειται να δείξω ξανά τον αριθμό τρία, μέχρι να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στα playoffs. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, αλλά κάναμε πολλά λάθη, τα πληρώσαμε και πρέπει να βελτιωθούμε, για να κερδίσουμε και το επόμενο ματς".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ