ΕΟΚ

Ασύλληπτος θησαυρός, η ΕΟΚ ψηφιοποίησε το στατιστικό αρχείο του ελληνικού μπάσκετ

Ασύλληπτος θησαυρός, η ΕΟΚ ψηφιοποίησε το στατιστικό αρχείο του ελληνικού μπάσκετ
EUROKINISSI

Εν ενεργεία και παλαίμαχοι αθλητές έχουν πλέον τη δυνατότητα να βρουν κάθε αγώνα από την καριέρα τους στα παρκέ καθώς η ΕΟΚ ψηφιοποίησε όλα τα στατιστικά του ελληνικού μπάσκετ σε μία ιστοσελίδα που ξυπνάει μνήμες σαν πραγματική εγκυκλοπέδια.

Η προσπάθεια πολλών ετών, προσφέρει πλέον έναν ανεκτίμητης αξίας θησαυρό σε κάθε φίλο του ελληνικού μπάσκετ. Η ΕΟΚ ψηφιοποίησε τα στατιστικά και τα φύλλα αγώνων πολλών δεκαετιών, με αποτέλεσμα στην ιστοσελίδα eokbasket.sportstats.gr να μπορεί να βρει κάθε αθλητής, εν ενεργεία ή παλαίμαχος, κάθε ηλικίας, πληροφορίες από αγώνες, από σεζόν, πόντους, στατιστικά, διαιτητές, οτιδήποτε μπορεί να προκύψει από έναν αγώνα στον οποίο έχει συμμετάσχει.

Για παράδειγμα, υπάρχει κατηγορία στην οποία μπορεί να βρει κάποιος τους αθλητές με τις περισσότερες συμμετοχές, με τους περισσότερους πόντους και με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία της Α2 (TOP-100), αλλά και τις αθλήτριες με τις περισσότερες συμμετοχές, τους περισσότερους πόντους και τα περισσότερα τρίποντα στην Α1 Γυναικών. Αν κάποιος επιλέξει τον ρέκορντμαν συμμετοχών και πόντων στην Α2, Κώστα Τότσιο, τότε θα ανοίξει μία καρτέλα με το βιογραφικό του (ηλικία, θέση, ομάδες) και από κάτω όλες οι σεζόν του σε πρωταθλήματα ανδρών, πρωταθλήματα εφήβων (!) και κύπελλα Ελλάδας. Κάθε σεζόν ανοίγει σε νέα καρτέλα και σε κάθε σεζόν υπάρχουν όλοι οι αγώνες που είναι επίσης clickable και οδηγούν επίσης σε νέα καρτέλα με όλες τις πληροφορίες, ακόμη και με το φύλλο αγώνα που έχει συνταχθεί από τη γραμματεία.

Υπάρχει section για την εύρεση αθλητών και αθλητριών, ξεχωριστό section για την εύρεση ομάδων, διαφορετικό για την εύρεση αγώνων, σε ένα αρχείο με ασύλληπτο βάθος που ξυπνάει αναμνήσεις και θα βοηθήσει χιλιάδες αθλητές, πρώην και εν ενεργεία, να βρουν κάθε πληροφορία και κάθε επίδοση από την καριέρα τους στα παρκέ των εθνικών κατηγοριών.

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ