ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Το όνομα - έκπληξη στη λίστα του Μεσίνα έρχεται από τους ελεύθερους του NBA

Αρμάνι Μιλάνο: Το όνομα - έκπληξη στη λίστα του Μεσίνα έρχεται από τους ελεύθερους του NBA
AP PHOTO/RICK SCUTERI

Όσο παραμένει στη δεξαμενή των ελεύθερων ο Έιβερι Μπράντλεϊ θα παραμένει μια δυνητική επιλογή για οποιαδήποτε ομάδα. Στη Μιλάνο θα μπορούσε να κολλήσει.

Η αναζήτηση περιφερειακού με ποικιλία στο παιχνίδι του συνεχίζεται από την Αρμάνι Μιλάνο που έχει χάσει με τραυματισμό τον Σέιβον Σιλντς. Μόνο που τις τελευταίες ώρες ένα όνομα - έκπληξη ήρθε να προστεθεί στα διάφορα που ακούγονται ανά διαστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της ιταλικής Prealpina που αναδημοσιεύτηκε από διάφορα ιταλικά μέσα έφερε στο προσκήνιο την περίπτωση του Έιβερι Μπράντλεϊ. Πρόκειται φυσικά για τον σχεδόν 32χρονο Αμερικάνο δυναμικό γκαρντ (1.91) με θητεία και κυρίως κομβικό ρόλο σε επτά διαφορετικές ομάδες του NBA και ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή!

Παίζοντας κατά σειρά σε Σέλτικς, Πίστονς, Κλίπερς, Γκρίζλις, Λέικερς, Χιτ, Ρόκετς και ξανά Λέικερς, ο Μπράντλεϊ (νο19 στο draft του 2010) έχει πληρωθεί περισσότερα από 69 εκατ. δολάρια για τις υπηρεσίες του και πλέον αυτό που τον απασχολεί είναι να είναι ενεργός, διότι από το καλοκαίρι παραμένει στη δεξαμενή των free agents.

Σε θεωρητική βάση ταιριάζει στη φιλοσοφία του Έτορε Μεσίνα, καθώς υπηρετεί τέλεια το αμυντικό σχέδιο, έχοντας ταυτόχρονα την ικανότητα να στέλνει με συνέπεια την μπάλα στο καλάθι. Στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, την τελευταία του στη Βοστόνη (2016-17), είχε 16.3π με 39% στο τρίποντο, 6.1 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.

Την αμέσως προηγούμενη είχε επιλεγεί στην κορυφαία αμυντική πεντάδα του ΝΒΑ, λαμβάνοντας ως παράσημο την αναγνώριση από αντιπάλους του.

Το 2020 και μετά την επιστροφή των ομάδων στη δράση ύστερα από την πανδημία η επιλογή του κάνει opt out, για οικογενειακούς λόγους, τού στέρησε τη δυνατότητα να παίξει στα playoffs με τους Λέικερς, δίπλα σε Λεμπρόν και Ντέιβις, αλλά το δαχτυλίδι το παρέλαβε διότι ήταν μέλος τους έως την διακοπή.

Η φυσική κατάστασή του είναι ένα ζήτημα, αλλά η Αρμάνι Μιλάνο έχει ανάγκη από πολυδιάστατο παίκτη. Πόσο μάλλον έναν παίκτη τέτοιας κλάσης που μπορεί να τον βρει σε τιμή ευκαιρίας. Εκτός κι αν καταφύγει στη λύση του Τζέφρι Τέιλορ, που φέρεται να έχει προταθεί επίσης. Ο επί επτά σεζόν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει τον σωματότυπο του Σιλντς και πολλά από τα χαρακτηριστικά, άρα καλύπτει εξίσου τις προδιαγραφές.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ