EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Το αντίο στον Ντέλα Βάλε

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμεντέο Ντέλα Βάλε μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην Αρμάνι Μιλάνο θα αναζητήσει άλλη ομάδα για τη συνέχιση της καριέρας του και ο ιταλικός σύλλογος τον αποχαιρετήσε με ένα video.

Παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο αποτελεί ο Αμεντέο Ντέλ Βάλε. Ο Ιταλός γκαρντ (27χρ, 1.94) μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην ιταλική ομάδα θα αναζητήσει άλλο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του μετά τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Ντέλα Βάλε ξεκίνησε την καριέρα του από την Μονφεράτο πριν επιλέξει να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να συνδιάσει σπουδές και αθλητισμό.

Στο Κολεγιακό πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τη φανέλα του Οχάιο με αποκορύφωμα το 2014 όπου σε 33 ματς μέτρησε 4 πόντους μέσο όρο σε 11,9 λεπτά συμμετοχής. Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στην Ιταλία όπου η Ρέτζιο Εμίλια του έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθεί. Οι εμφανίσεις του ειδικά τη σεζόν 2017-18 όπου είχε μέσο όρο 14,6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ του έδωσαν το εισιτήριο για την Αρμάνι Μιλάνο.

Με τη φανέλα της αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη EuroLeague όπου φέτος είχε 5.9 πόντους μέσο όρο σε 21 συμμετοχές, ωστόσο οι δύο ομάδες επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Το αποχαιρετιστήριο tweet της Αρμάνι στον Αμεντέο Ντέλ Βάλε.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ