ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Παρελθόν ο Μάλκολμ Ντιλέινι

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι βοήθησε τη Μιλάνο να γυρίσει το ματς με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι βοήθησε τη Μιλάνο να γυρίσει το ματς με τη Φενέρμπαχτσε OLIMPIA MILANO

Ο τραυματισμός του Μάλκολμ Ντιλέινι θα τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, με την Αρμάνι Μιλάνο να ενημερώνει παράλληλα πως ο έμπειρος γκαρντ δεν θα επιστρέψει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το Game 2 των playoffs απέναντι στην Αναντολού Εφές αποδείχθηκε το τελευταίο για τον Μάλκολμ Ντιλέινι με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο. Λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση της regular season στη Lega Basket, ο ιταλικός σύλλογος ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο γκαρντ.

Ο λόγος αφορά στο γεγονός πως η κατάσταση της υγείας του δεν καθιστά εφικτή την επιστροφή για κάποιους από τους υπόλοιπους αγώνες της σεζόν, δεδομένου πως χρειάζεται προσεκτική διαχείριση από την πλευρά του ιδίου. Δεδομένου μάλιστα πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, γράφεται με αυτόν τον τρόπο ο επίλογος στη συνεργασία των δύο πλευρών αφού δεν πρόκειται να υπάρξει προσέγγιση για ανανέωση.

Ο ίδιος δήλωσε πως "δυστυχώς το timing που προέκυψε αυτό το πρόβλημα πήρε μέσα από τα χέρια μας κάποια πράγματα. Πρόκειται για δύο σπουδαία χρόνια, με μία από τις καλύτερες ομάδες που έχω παίξει ποτέ, αλλά και με πολλή ατυχία. Λάτρεψα όμως το διάστημα που έμεινα εδώ και εκτίμησα τους πάντες, εντός κι εκτός παρκέ. Ευχαριστώ τον κόσμο, που μας στήριξε, παρά το γεγονός πως είμαι εκνευρισμένος επειδή δεν θα μπορώ πλέον να παλεύω με τα αδέρφια μου, ενόσω έχουμε ακόμη μια δουλειά να τελειώσουμε".

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ