ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο μεταγραφές: Έκανε πρόταση σε Ντεσόν Τόμας σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ

Ο Ντεσόν Τόμας με την φανέλα της Μπάγερν
Ο Ντεσόν Τόμας με την φανέλα της Μπάγερν EUROKINISSI

Η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει να ψάχνει για έναν φόργουορντ και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έκανε πρόταση στον Ντεσόν Τόμας (31 χρονών, 2.01 μέτρα), μπαίνοντας σφήνα στην Βίρτους Μπολόνια.

Ο Ντεσόν Τόμας (31 χρονών, 2.01 μέτρα) συνεχίζει να είναι free agent και - όπως φαίνεται - το όνομά του έχει πέραση στην Ιταλία, με την Αρμάνι Μιλάνο και την Βίρτους Μπολόνια να ερίζουν για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "La Repubblica" στο παιχνίδι για την υπογραφή του μπήκε γερά η ομάδα του Μιλάνο, μπαίνοντας σφήνα στην Βίρτους Μπολόνια, η οποία φερόταν να τον έχει προσεγγίσει πρώτη. Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα ωστόσο η Μιλάνο πρότεινε στον Αμερικανό συμβόλαιο 1+1 χρόνων με ετήσιες απολαβές ύψους 500.000 δολαρίων, αποκτώντας το προβάδισμα.

Την σεζόν 2021/22 ο Τόμας είχε 15.4 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο με 44.7% στα τρίποντα σε 25 λεπτά συμμετοχής στο γερμανικό πρωτάθλημα και 9.6 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο με 40% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ