ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Αποχαιρέτησε τον Ροντρίγκεθ μετά από τρία χρόνια

Sergio Rodriguez
A|X Armani Exchange Olimpia Milano - Segafredo Virtus Bologna
Legabasket LBA Serie A UnipolSai 2021-2022
Playoff - Finale - Gara 6
Milano, 18/06/2022
Foto L.Canu / Ciamillo-Castoria
Sergio Rodriguez A|X Armani Exchange Olimpia Milano - Segafredo Virtus Bologna Legabasket LBA Serie A UnipolSai 2021-2022 Playoff - Finale - Gara 6 Milano, 18/06/2022 Foto L.Canu / Ciamillo-Castoria PHOTO CREDITS: OLIMPIA MILANO

Με ανακοίνωσή της η Αρμάνι Μιλάνο αποχαιρέτησε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ μετά από τρεις σεζόν, με τον έμπειρο γκαρντ να οδεύει προς την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρμάνι Μιλάνο και Σέρχι Ροντρίγκεθ πέρασαν μαζί τρία χρόνια. Ύστερα από μία επιτυχημένη συνεργασία οι δύο πλευρές ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, με την ιταλική ομάδα να αποχαιρετά τον "Τσάτσο" με ανακοίνωσή της.

Ο δρόμος πλέον για την επιστροφή του Ροντρίγκεθ στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανοιχτός και ο Ισπανός γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα της Μαδρίτης μετά από έξι χρόνια (τελευταία φορά αγωνίστηκε το 2016).

Η Αρμάνι Μιλάνο ευχαρίστησε τον Ροντρίγκεθ ο οποίος προσέφερε πολλά στην ιταλική ομάδα και πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας τη φετινή σεζόν. Μάλιστα στο τελευταίο του παιχνίδι με τα χρώματα της Αρμάνι, ο Ροντρίγκεθ αποθεώθηκε με standing ovation από το κοινό της ομάδας.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ