ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ

Indiana Pacers' Naz Mitrou-Long (15) dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Friday, Dec. 18, 2020, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Indiana Pacers' Naz Mitrou-Long (15) dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Friday, Dec. 18, 2020, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings) © 2020 DARRON CUMMINGS / AP IMAGES

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο θα είναι την νέα σεζόν ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ (29 χρονών, 1.90 μέτρα) όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο ιταλικός σύλλογος με συμβόλαιο δύο χρόνων

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ (29 χρονών, 1.90 μέτρα) είναι πλέον παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο. Την είδηση έκανε γνωστή ο ιταλικός σύλλογος με ανακοίνωσή του.

Ο 29χρονος combo γκαρντ, ο οποίος βρισκόταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την Αρμάνι, υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων. Είναι η τρίτη φετινή μεταγραφή της ιταλικής ομάδας, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Μπράντον Ντέιβις και Στέφανο Τόνουτ, καθώς και την παραμονή του Κάιλ Χάινς.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μήτρου-Λονγκ είχε εξαιρετική σεζόν με την Μπρέσια, αριθμώντας 16.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 36.7% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα, επιδόσεις που του χάρισαν και το βραβείο του ρούκι της χρονιάς.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ