NBA

Τρεβόρ Αρίζα: Ο παίκτης με τα περισσότερα trades στην ιστορία του NBA

Ο Τρεβόρ Αρίζα με τη φανέλα των Μπλέιζερς
Ο Τρεβόρ Αρίζα με τη φανέλα των Μπλέιζερς AP IMAGES/STEVE DYKES

Ο Τρεβόρ Αρίζα άλλαξε τέσσερις ομάδες μέσα σε έξι ημέρες, καταλήγοντας στην Οκλαχόμα Σιτι και τους Θάντερ. Μάλιστα, αυτό είναι ένα ρεκόρ για τον ίδιο, αφού είναι επισήμως ο παίκτης με τα περισσότερα trade στην ιστορία του NBA.

Στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πολύπειρος φόργουορντ, Τρεβόρ Αρίζα, ο οποίος κατάφερε να αλλάξει τέσσερις παρακαλώ ομάδες, μέσα σε διάστημα έξι ημερών. Ναι καλά ακούσατε.

Πλέον είναι επισήμως ο παίκτης με τα περισσότερα trades στο NBA.

Το νοητό ταξίδι των 7.370 χιλιομέτρων του Αρίζα, ξεκίνησε πηγαίνοντας αρχικά από το Πόρτλαντ στο Χιούστον, από το Χιούστον στο Ντιτρόιτ και τέλος από το Ντιτρόιτ στην Οκλαχόμα και τους Θάντερ.

Αρχικά ο 35χρονος φόργουορντ, παραχωρήθηκε από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με τα δύο ντραφτ πικ πρώτου γύρου στους Ρόκετς, στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Ρόμπερτ Κόβινγκτον, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, η ομάδα του Τέξας, έστειλε τον έμπειρο φόργουορντ μαζί μ' ένα ντραφτ πικ στους Πίστονς για χάρη του Κρίστιαν Γουντ.

Κι όμως δεν τελείωσε εδώ το ταξίδι αυτό...

Ούτε ένα τρίωρο δεν έκλεισε στην ομάδα του Ντριτρόιτ, αφού παραχωρήθηκε μαζί με τον Τζάστιν Τζάκσον με ανταλλαγή στους Θάντερ, στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Τζέιμς Τζόνσον.

Για να δούμε όμως αν θα μείνει εν τέλει στην Οκλαχόμα.

Φέτος, ο 35χρονος, αγωνίστηκε στους Κινγκς και τους Μπλέιζερς, έχοντας 8 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 37.2% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Ενώ, με τους Μπλέιζερς, αγωνίστηκε σε 21 ματς, έχοντας 11 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

AP Images/Steve Dykes

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ