ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Χάρης Παπαγεωργίου συνεχίζει τις εξετάσεις, δεν φάνηκε καρδιολογικό πρόβλημα

Ο Χάρης Παπαγεωργίου
Ο Χάρης Παπαγεωργίου INTIME

Την Τετάρτη εκτιμάται ότι θα βγει από το νοσοκομείο ο Χάρης Παπαγεωργίου μετά το λιποθυμικό επεισόδιο της Δευτέρας. Δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό οι πρώτες εξετάσεις.

Στην ιδιωτική κλινική που μεταφέρθηκε εσπευσμένα τη Δευτέρα θα παραμείνει για δεύτερη ημέρα ο Χάρης Παπαγεωργίου. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης είχε χάσει τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προκειμένου να παραβρεθεί στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ και μετά την προσγείωση διακομίσθηκε στο "Ερίκος Ντυνάν" όπου έκανε εισαγωγή και διανυκτεύρευσε.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, ο παλαίμαχος φόργουορντ εξακολουθεί να υποβάλλεται σε λεπτομερείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί η αιτία της λιποθυμίας του. Σε πρώτη φάση δεν διαπιστώθηκε κάποιο καρδιολογικό ή άλλο ανησυχητικό θέμα. Ο Παπαγεωργίου αναμένεται να λάβει εξιτήριο την Τετάρτη, εφόσον δεν παρουσιαστεί κάτι απρόοπτο.

Τόσο ο ΕΣΑΚΕ όσο και η ΕΟΚ στάθηκαν εξ αρχής στο πλευρό του επικεφαλής της διοίκησης των κίτρινων. Όπως φρόντσε για ό,τι χρειαζόταν και ο Μιχάλης Ρωμανίδης, σύμβουλος της διοίκησης.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ