ΑΡΗΣ

Άρης: Η FIBA έδωσε εντολή στην ΕΟΚ για ανάκληση δελτίων λόγω οφειλών σε Τζένκινς και Σανικίτζε

Άρης: Η FIBA έδωσε εντολή στην ΕΟΚ για ανάκληση δελτίων λόγω οφειλών σε Τζένκινς και Σανικίτζε
INTIME SPORTS

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για την ΚΑΕ Άρης, αφού η FIBA έδωσε εντολή στην ΕΟΚ για ανάκληση των δελτίων των παικτών εξαιτίας των οφειλών που υπάρχουν προς τον Μάικλ Τζένκινς και τον Βίκτορ Σανικίτζε. Προσπάθεια για νέο διακανονισμό.

Λίγο πριν από το φινάλε της regular season, η ΚΑΕ Άρης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που μπορεί να "τινάξει στον αέρα" όλη την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει φέτος ο Γιάννης Καστρίτης κι οι παίκτες του. Ο λόγος για την εντολή της FIBA προς την ΕΟΚ περί ανάκλησης των δελτίων των ξένων παικτών, γεγονός που αρκεί για να σημάνει συναγερμό στις τάξεις των κιτρίνων.

Όλα αυτά επειδή η ΚΑΕ Άρης δεν ήταν συνεπής τους τελευταίους δύο μήνες στις δόσεις που όφειλε να δώσει σε Μάικλ Τζένκινς και Βίκτορ Σανικίτζε, για το οφειλόμενο -προς αυτούς- ποσό. Όπως ήταν λογικό, αμφότεροι ενημέρωσαν τη FIBA για το γεγονός, η οποία με τη σειράς της προέβη στην αντίστοιχη ενέργεια/ενημέρωση προς την ΕΟΚ.

Προκειμένου λοιπόν να μην γίνει πράξη η εντολή και να μην προκύψουν ακόμη πιο σοβαρές επιπτώσεις (βλ. αφαίρεση βαθμών), οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης τρέχουν προκειμένου να πετύχουν έναν νέο συμβιβασμό με αμφοτέρους. Έτσι, θα μπορέσουν να περιορίσουν το μέγεθος της ζημιάς και θα κερδίσουν χρόνο προκειμένου να φανούν μελλοντικά συνεπείς στην αποπληρωμή του χρέους προς τους δύο πρώην παίκτες της ομάδας.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως στον Άρη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, κάνοντας ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να επιτευχθεί νέα συμφωνία τόσο με τον Μάικλ Τζένκινς όσο και με τον Βίκτορ Σανικίτζε (οι δύο πρώην αθλητές των κιτρίνων έχουν ήδη λάβει περί τις 150.000€ ως τώρα τη φετινή σεζόν).

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ