ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Αποστολή του SPORT24 στο Μιλγουόκι: Η σκληρή δουλειά του Καλαϊτζάκη στο σουτ πριν από την πρεμιέρα των Μπακς

Αποστολή του SPORT24 στο Μιλγουόκι: Η σκληρή δουλειά του Καλαϊτζάκη στο σουτ πριν από την πρεμιέρα των Μπακς

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στους Μπακς λίγο πριν από την πρεμιέρα των "Ελαφιών" στο ΝΒΑ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο σουτ του που θέλει να βελτιώσει.

Λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ, η δουλειά στους Μπακς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης συνεχίζει την πολύ σκληρή προπόνηση με στόχο την βελτίωση, ενώ όπως παραδέχτηκε στη συνέντευξή του στο SPORT24, το σουτ του είναι εκείνο που θέλει να φτιάξει.

Ο απεσταλμένος στο Μιλγουόκι, Χάρης Σταύρου βρέθηκε στην προπόνηση του Καλαϊτζάκη τη Δευτέρα και όπως θα δείτε από τα video, ο νεαρός περιφερειακός δεν σταματάει να εξασκεί το σουτ του και να βελτιώνεται συνεχώς σε αυτό.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ