ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Αποστολή στις ΗΠΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκμυστηρεύτηκε αποκλειστικά στο SPORT24 το μυστικό του δαχτυλιδιού του

Αποστολή στις ΗΠΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκμυστηρεύτηκε αποκλειστικά στο SPORT24 το μυστικό του δαχτυλιδιού του
24 MEDIA / CREATIVE TEAM / ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέλαβε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή και έδειξε αποκλειστικά στο SPORT24 και τον Χάρη Σταύρου ένα μυστικό που κρύβεται στη "καρδιά" του δαχτυλιδιού.

Αφού πρώτα του το έδωσε να το φορέσει, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ομολόγησε αποκλειστικά στο SPORT24 και στον απεσταλμένο Χάρη Σταύρου ένα μυστικό που κρύβεται στο πανάκριβο δαχτυλίδι των πρωταθλητών. Το κόσμημα με τα διαμάντια που παρέλαβαν ο Γιάννης, ο Θανάσης και όλοι οι υπόλοιποι Μπακς έχει ενσωματωμένο ένα QR Code, το οποίο μπορεί ο κόσμος να σκανάρει και να απλωθεί μπροστά του μία τεράστια έκπληξη.

Το πάνω μέρος του δαχτυλιδιού σχεδιάστηκε με τέτοιον τρόπο που να βγαίνει και να κρύβει από κάτω έναν "κωδικό", ο οποίος αν σκαναριστεί από την κάμερα του κινητού αποκαλύπτει ένα "μυστικό" που δημιούργησαν οι Μπακς για τους φανς τους. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή δημιουργία των ανθρώπων των Ελαφιών, με videos και αριθμούς, αποκλειστικά αφιερωμένη στην περυσινή πορεία μέχρι την κορυφή του ΝΒΑ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για ν' αποκαλυφθεί το κωδικοποιημένο μήνυμα, θα χρειαστεί απλώς ν' ανοίξετε τη φωτογραφία, να τη μεγαλώσετε όσο είναι εφικτό και να τοποθετήσετε την κάμερα σας σε τέτοια θέση ώστε να διαβάσει τον QR Code.

Το άλλο μισό του δαχτυλιδιού αφαιρείται από τη βάση του και υπάρχει η δυνατότητα να φορεθεί από τον κάτοχο ως κολιέ.

Η μέρα για τους Μπακς ήταν συνολικά ιδανική, καθώς πέρα από την παραλαβή των δαχτυλιδιών του πρωταθλητή, έκαναν επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα της νέας σεζόν με άνετη επικράτηση επί των Νετς του Κέβιν Ντουράντ και του Τζέιμς Χάρντεν με 127-104.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολίασαν live την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ ο απεσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Fiserv Forum.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA NBA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ