STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Απορρίφθηκε και από το ΑΣΕΑΔ η ένσταση του Κολοσσού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Κολοσσός - ΠΑΟΚ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Κολοσσός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

ΤΟ ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση του Κολοσσού με την οποία ζητούσε την επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η ένσταση του Κολοσσού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ, όπως είχε απορριφθεί πριν από αρκετές εβδομάδες και από τον Αθλητικό Δικαστή.

Η ομάδα της Ρόδου είχε καταθέσει ένσταση ζητώντας να επαναληφθούν τα τελευταία 6.1 δευτερόλεπτα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (ήττα με 84-85) επειδή στο replay της φάσης που κρίθηκε το παιχνίδι από το νικητήριο καλάθι του Έλστον Τέρνερ φάνηκε ότι στην πάσα που έκανε στον Αμερικανό στην επαναφορά ο Μάλκολμ Γκρίφιν η μπάλα έχει σκάσει πρώτα εκτός παρκέ.

Παρά το γεγονός ωστόσο ότι το replay δικαίωνε στους Ροδίτες, η ένστασή τους είχε χαρακτηριστεί ως εκπρόθεσμη από τον Αθλητικό Δικαστή. Ακολούθως ο Κολοσσός έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο όμως απέρριψε και αυτό με την σειρά του την έφεση του Κολοσσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 18/9-3-2021 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή. Δέχεται την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του καθ’ού της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ». Διατάσσει την κατάπτωση του παράβολου υπέρ του Δημοσίου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΟΚ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ