ΑΕΚ

Απολύθηκε από την ΑΕΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατά την διάρκεια ενός τάιμ-άουτ στον αγώνα ΑΕΚ - Λάρισα για την Basket League της σεζόν 2020/21
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατά την διάρκεια ενός τάιμ-άουτ στον αγώνα ΑΕΚ - Λάρισα EUROKINISSI

Τον αντικαταστάτη του Ηλία Παπαθεοδώρου αναζητά η ΑΕΚ, καθώς ο Μάκης Αγγελόπουλος αποφάσισε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από την ήττα της από τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ο αποκλεισμός από το Final Eight του Basketball Champions League και η εκτός έδρας ήττα από τον Κολοσσό το απόγευμα του Σαββάτου (10/4), οδήγησαν στην λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε εντολή να ενημερωθεί ο Έλληνας προπονητής για την απόφασή του, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να αναζητούν τον αντικαταστάτη του για την τελική ευθεία της σεζόν.

Το κλίμα δεν ήταν καλό στην ΑΕΚ τις τελευταίες αρκετές εβδομάδες, οι τραυματισμοί και τα κρούσματα κορονοϊού έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διάλυση της συνοχής και της χημείας της ομάδας, ενώ υπήρξαν και γεγονότα όπως η αποχώρηση του Λίνου Χρυσικόπουλου που επέστρεψε και η άρνηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της ομάδας που βάρυναν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Ο Παπαθεοδώρου αποχωρεί με την ΑΕΚ να έχει ρεκόρ 14-6 στη Stoiximan Basket League, με 8-2 εντός και 6-4 εκτός έδρας. Αυτή τη στιγμή, ο Γιώργος Λιμνιάτης θεωρείται η πρώτη επιλογή του Αγγελόπουλου.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ