ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Απόλλωνας: "Θα εκπληρώσουμε όλες τις δεσμεύσεις"

Απόλλωνας: "Θα εκπληρώσουμε όλες τις δεσμεύσεις"

Η θέση της διοίκησης του Απόλλωνα για την αποχή των παικτών και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο της Πάτρας.

Από τη στιγμή που το πρόβλημα βγήκε στην επιφάνεια μετά την απειλή των παικτών να μην κατέβουν στον σημερινό αγώνα με τον Εθνικό (12/5, 17:00), ο Απόλλωνας αποφάσισε να πάρει κι αυτός θέση. Η "μελανόλευκη" διοίκηση εξέδωσε λοιπόν ανακοίνωση, μέσω της οποίας αφενός επιβεβαίωσε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, αφετέρου δεσμεύτηκε ότι θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε και ότι στο τέλος θα πετύχει τους στόχους της και θα αποδώσει τις ευθύνες εκεί όπου αναλογούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν οι «εναπομείναντες» διοικούντες τον Απόλλωνα ανέφεραν ξεκάθαρα ότι πρωταρχικός τους στόχος ήταν και είναι η οικονομική ανόρθωση του Συλλόγου μας. Δεν είναι όμως ώρα για απόδοση ή μετάθεση ευθυνών.

Μέλημα των διοικούντων είναι να τηρηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί έναντι όλων.

Μάθαμε τον τελευταίο χρόνο να κινούμαστε πάνω σε τεντωμένο σχοινί, την ίδια ώρα που κάποιοι μπορεί και να έτριβαν τα χέρια τους από ευχαρίστηση για την δυσμενή οικονομική θέση του Απόλλωνα. Είμαστε όμως αποφασισμένοι και δίνουμε με επιτυχία την μάχη μας για την ιστορία του Συλλόγου, και θα την κερδίσουμε. Είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα…

Όλες αυτές οι «εσωτερικές» δυνάμεις που προσπαθούν να εμποδίσουν την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, και για τους οποίους βρισκόμαστε προ των πυλών, θέλουν να δουν τις προσπάθειές μας να πέφτουν στο κενό. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι το τέρμα, και να εκπληρώσουμε όλες τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε στην Γενική Συνέλευση, για την επίτευξη των στόχων και την απόδοση ευθυνών".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ