ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Απόλλων Πάτρας μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Χέινς - Τζόουνς

Ο Χέινς Τζόουνς
Ο Χέινς Τζόουνς @ 2018 KARL B DEBLAKER / AP IMAGES

Ο Απόλλων Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ, Χέινς - Τζόουνς, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Ουγγαρίας.

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο Απόλλων Πάτρας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ, Σαματζέ Χέινς - Τζόουνς (ύψους 1.83 μ.).

Την περσινή σεζόν ο Χέινς - Τζόουνς αγωνιζόταν στην Ουγγαρία για λογαριασμό της PVSK Veolia με την οποία είχε κατά μέσο όρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας: "Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο Αμερικάνο Samajae Haynes-Jones ο οποίος αποτελεί τον πρώτο από τους ξένους που έχει δικαίωμα να αποκτήσει ο σύλλογος.

Ο Samajae Haynes-Jones, αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ, έχει ύψος 1,83 και πέρσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της A1 Ουγγαρίας όπου φόρεσε τη φανέλα PVSK Veolia.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα πέρσι είχε 16,6 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στη Γεωργία με την Cactus Tbilisi και τα προηγούμενα χρόνια στο NCAA με τους Wichita State Shockers".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ