NBA

Απολαυστικός Αντετοκούνμπο για την μέρα της μητέρας: "Τώρα είναι; Να κανονίσω μασάζ και ρομαντικό δείπνο για την σύντροφό μου"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δηλώσεις
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δηλώσεις PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε την μέρα της μητέρας που είναι την Κυριακή (9/5) και έκανε για πλάκα ότι το ξέχασε, πριν δηλώσει ότι πρέπει να κάνει την ημέρα ξεχωριστή τόσο για την μητέρα του όσο και για την σύντροφό του, Μαράια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε όρεξη για πλάκα μετά την νίκη επί των Ρόκετς (141-133) στις δηλώσεις του, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κόμπι Μπράιαντ. Και φρόντισε να το δείξει από την αρχή, αφού ρωτήθηκε για το αν θυμάται ότι την Κυριακή (9/5) είναι η μέρα της μητέρας.

Ο σταρ των Μπακς έκανε για πλάκα αρχικά ότι δεν το θυμόταν και πιάνοντας το κεφάλι του είπε "είναι η μέρα της μητέρας; Αλήθεια; Όχι πλάκα κάνω", για να προσθέσει ξανά με χιούμορ στην συνέχεια: "Η Κυριακή είναι η μέρα που ταξιδεύουμε για το Σαν Αντόνιο, οπότε θα γιορτάσουμε την ημέρα με τον σωστό τρόπο (γέλια)".

Στην συνέχεια πάντως ο Γιάννης μίλησε σε πιο σοβαρό ύφος, λέγοντας: "Η μητέρα μου είναι στην Ισπανία, αλλά θα προσπαθήσουμε να της κάνουμε την ημέρα ξεχωριστή. Θα της πάρουμε λουλούδια, ο μικρός αδελφός μου θα την βγάλει για φαγητό και θα πρέπει να δει τι θα κάνει για να κάνει ξεχωριστή την ημέρα".

Ακολούθως ο σταρ των Μπακς δεν αμέλησε να αναφερθεί και στην σύντροφό του, Μαράια, με την οποία έχουν έναν γιο, τον Λίαμ, κάνοντας πάλι λίγο πλάκα πριν μιλήσει σοβαρά: "Είναι σημαντική ημέρα και για το άλλο μου μισό. Θα προσπαθήσουμε να χαρούμε το ρεπό που έχω αύριο. Ίσως της κάνω μασάζ ή κάτι. Να την βγάλω σε ρομαντικό δείπνο. Δεν τα κάνω αυτά, δεν είμαι ρομαντικός, αλλά θα το κάνω για αυτήν.

Ο Άλεξ έχει πίεση αλλά θα τα καταφέρει, είναι σπουδαίος γιος. Είναι μεγάλη πίεση για εμένα επειδή πρέπει να βγάλω σε ραντεβού το άλλο μου μισό. Αυτή είναι πίεση. Όχι, πλάκα κάνω. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ημέρα της μητέρας μας και του άλλου μου μισού ξεχωριστή. Η μητέρα μου σημαίνει πολλά για εμένα, ενώ η Μαράια είναι σπουδαία μαμά στον Λίαμ, είναι απίστευτο και το αξίζει".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ημέρα της μητέρας:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ