ΜΑΡΟΥΣΙ

Αποχώρησε ο Χαριτόπουλος, έκλεισε στη Βιλερμπάν

Αποχώρησε ο Χαριτόπουλος, έκλεισε στη Βιλερμπάν
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος έπαιξε την Κυριακή (29/1) το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Αμαρουσίου, καθώς στη συνέχεια έκλεισε στη Βιλερμπάν!

Παίκτης της Βιλερμπάν θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Χαριτόπουλος ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από το Μαρούσι και να δοκιμάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του την τύχη του εκτός Ελλάδος.

Ο δυναμικός φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με την γαλλική ομάδα και αύριο Τρίτη είναι να αναχωρήσει για την Λιόν προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Αυτό θα γίνει από μεθαύριο Τετάρτη (1/2) όταν και η αποστολή της Βιλερμπάν θα επιστρέψει από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται από σήμερα εν όψει του αυριανού της παιχνιδιού με τον Άρη για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.

Ο Χαριτόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να επισκεφθεί το απόγευμα το κλειστό του Αγίου Θωμά για να αποχαιρετήσει τους τα μέλη του τεχνικού τιμ αλλά και τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δε πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα της Βιλερμπάν για το γαλλικό πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο κόντρα στην Νανσί και για το Eurocup στην φάση των ομίλων του LAST-16 την επόμενη Τρίτη απέναντι στον Άρη.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χαριτόπουλος έχει αγωνιστεί μία φορά στην καριέρα του στην έδρα της Βιλερμπάν στην φάση των 16 του ULEB Cup στον δρόμο προς τον τελικό του Σαρλερουά την περίοδο 2005-2006.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ