ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Αποχωρεί ο Γκριν από το Μεσολόγγι για λόγους υγείας

Ο Ντεμόντε Γκριν (δεξιά) με τον Μάριο Τσάλμερς (αριστερά) σε φάση από τον αγώνα Μεσολόγγι - Άρης για την 1η αγωνιστική της Basket League 2020/21
Ο Ντεμόντε Γκριν (δεξιά) με τον Μάριο Τσάλμερς (αριστερά) σε φάση από τον αγώνα Μεσολόγγι - Άρης για την 1η αγωνιστική της Basket League 2020/21 EUROKINISSI

Το Μεσολόγγι ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ντεβόντε Γκριν από την ομάδα, αναφέροντας ότι το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός γκαρντ δεν του επιτρέπει να συνεχίσει.

Ο Ντεβόντε Γκριν αποτελεί παρελθόν από το Μεσολόγγι. Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, το πρόβλημα υγείας του Αμερικανού γκαρντ, που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στις 24 Φεβρουαρίου, έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα.

Ο Γκριν, ο οποίος είναι ο αδελφός του Ντάνι Γκριν των Σίξερς, φόρεσε την φανέλα της Μεσολογγίου σε 9 αγώνες, έχοντας 15.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεσολογγίου:

"Είμαστε στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αποχώρηση του Devonte Green από την ομάδα. Δυστυχώς το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας φέτος. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να του ευχηθούμε να επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ