NBA

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Καλαϊτζάκης για να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Καλαϊτζάκης για να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς
EUROKINISSI

Κλείνει το κεφάλαιο "Παναθηναϊκός" για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, που πηγαίνει στο ΝΒΑ για να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Μιλγούοκι Μπακς.

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους μια θέση στο ρόστερ των Μπακς τη σεζόν 2021/22 είναι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό για να ζήσει το όνειρο του ΝΒΑ.

Το Μιλγουόκι επέλεξε τον 22χρονο περιφερειακό στο νούμερο 60 του NBA Draft 2021, με στόχο να τον αξιολογήσουν αρχικά στο Summer League του Λας Βέγκας (8 έως 17 Αυγούστου) και εν συνεχεία στην προετοιμασία για την επόμενη περίοδο.

Ο Καλαϊτζάκης γνωρίζει ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος, έχει ήδη μιλήσει με τους αδελφούς Αντετοκούνμπο και με δεδομένο ότι οι πρωταθλητές δεν θα έχουν ιδιαίτερη ευελιξία εξαιτίας του βεβαρημένου salary cap, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τον δούμε να πηγαίνει στους Μπακς ακόμη και με Two-Way συμβόλαιο.

Αυτή τη στιγμή οι Μπακς έχουν τους Τζρου Χόλιντεϊ, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Ελάιτζα Μπράιαντ (μη εγγυημένο), Σαμ Μέριλ (μη εγγυημένο), Κρις Μίντλετον, Τζόρνταν Νουόρα, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μπρουκ Λόπεζ, Μάμαντι Ντιακίτε (μη εγγυημένο).

Τα χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός (300.000 δολάρια), θα είναι μια καλή ένεση καθώς η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις για την ερχόμενη χρονιά.

TAGS NBA ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ