ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Ρεάλ για τον Καμπάσο

Ο Φακούντο Καμπάσο με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα
Ο Φακούντο Καμπάσο με τη φανέλα της Ρεάλ AP IMAGES/DARKO VOJINOVIC

Ο Φακούντο Καμπάσο θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τους Νάγκετς, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αποχαιρετά τον Αργεντινό, με ένα όμορφο αλλά και συναισθηματικό βίντεο. (VIDEO)

Ο Φακούντο Καμπάσο αποχαιρέτησε πρώτος τους προπονητές και τους συμπαίκτες του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει σειρά, μέσω ενός συγκινητικού βίντεο.

Ο Αργεντινός γκαρντ, αποφάσισε στα 29 του χρόνια να μετακομίσει στο ΝΒΑ και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα του κόσμου, απέναντι στους κορυφαίους του αθλήματος, υπογράφοντας με τους Ντένβερ Νάγκετς διετές εγγυημένο συμβόλαιο.

Η Ρεάλ λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει με το δικό της τρόπο τον παίκτη που ανδρώθηκε ουσιαστικά στη Μαδρίτη και πέρασε κάτι λιγότερο από 6 χρόνια στο σύλλογο, κατακτώντας 11 τρόπαια.

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα σήμερα (26/11) η "Βασίλισσα" γνωστοποίησε και επίσημα τη συμφωνία με τον Καμπάσο για τη λήξη της συνεργασίας τους και πλέον είναι ένα βήμα μακριά από την ομάδα του Ντένβερ, ενώ τον ευχαρίστησαν για την συμπεριφορά και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο.

Μάλιστα, φέτος, σε συνολικά 10 παιχνίδια μέτρησε κατά μέσο όρο 9.3 πόντους από 57% στο δίποντο, 27.5% στο τρίποντο και 82.6% στις βολές, μαζί με 2.5 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά 25:45.

Δείτε το VIDEO:

Η ανακοίνωση της Ρεάλ:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ