NBA

Απίστευτο: Ο Ντρέιμοντ Γκριν αποβλήθηκε επειδή φώναξε σε συμπαίκτη του!

Απίστευτο: Ο Ντρέιμοντ Γκριν αποβλήθηκε επειδή φώναξε σε συμπαίκτη του!

Δεν ξανάγινε! Ο Ντρέιμοντ Γκριν τα έβαλε με τον συμπαίκτη του στους Γουόριορς, Τζέιμς Γουάιζμαν, με τους διαιτητές του αγώνα με τους Νικς να τον χρεώνουν με δεύτερη τεχνική ποινή και να τον στέλνουν στα αποδυτήρια (VIDEO).

Δεν είναι ο πιο "εύκολος" άνθρωπος του ΝΒΑ, έχει δώσει αμέτρητα δικαιώματα με τη συμπεριφορά του, ωστόσο αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/1) με τον Ντρέιμοντ Γκριν είναι πραγματικά απίστευτο!

Στο 23' της αναμέτρησης Γουόριορς - Νικς, με το σκορ στο 55-60, ο Γκριν έδωσε πάσα προς τον Τζέιμς Γουάιζμαν, όμως ο Νέρλενς Νόελ βγήκε μπροστά από τον ρούκι των γηπεδούχων και έκλεψε την μπάλα. Ο Γκριν έκανε έντονες παρατηρήσεις στον νεαρό σέντερ της ομάδας του, με τους διαιτητές να τον χρεώνουν με δεύτερη τεχνική ποινή και να τον στέλνουν στα αποδυτήρια!

Ο Γκριν δεν πίστευε στα μάτια του, ο Στιβ Κερ προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβη, ο Στεφ Κάρι έλεγε στον διαιτητή πως ο συμπαίκτης του μιλούσε στον Γουάιζμαν, μάταια όμως. Ο έμπειρος φόργουορντ των Γουόριορς αναγκάστηκε να αποχωρήσει αφού προηγουμένως πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο απίθανες στιγμές των τελευταίων χρόνων στο ΝΒΑ.

Δείτε τι συνέβη με τον Ντρέιμοντ Γκριν:

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ