NBA

Βαριές κατηγορίες για τον Μαλίκ Μπίσλι, που απείλησε με όπλο οικογένεια

Ο Μαλίκ Μπίσλι, περιφερειακός των Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Ο Μαλίκ Μπίσλι, περιφερειακός των Μινεσότα Τίμπεργουλβς AP PHOTO/JACK DEMPSEY

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Μαλίκ Μπίσλι των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, που απείλησε με όπλο οικογένεια με το ανήλικό παιδί της.

Πριν από μερικές ημέρες ο Μαλίκ Μπίσλι τα έκανε... μαντάρα, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον συλλάβει στο Πλίμουθ των ΗΠΑ. Σήμερα, έγιναν γνωστές οι κατηγορίες που βαραίνουν τον νεαρό περιφερειακό των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο οποίος θα έχει σοβαρό πρόβλημα εξαιτίας της ακραίας συμπεριφοράς του.

Ο Μπίσλι και η σύντροφός του, μοντέλο του Instagram, απείλησαν με όπλο οικογένεια με ανήλικο παιδί έξω από το σπίτι του πρώτου, ενώ όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο βρήκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών (μαριχουάνα) με αποτέλεσμα ο παίκτης των Τίμπεργουλβς να μαθαίνει ότι θα δικαστεί στις 19 Νοεμβρίου 2020.

Ο 23χρονος σκόρερ μετακόμισε από το Ντένβερ στη Μινεσότα τον περασμένο Φεβρουάριο και σε 14 αγώνες με τους Λύκους είχε μέσους όρους 20.7 πόντων (42.6% στο τρίποντο, 75% στις βολές), 5.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 33.1 λεπτά συμμετοχής. Στην επερχόμενη Free Agency, όποτε αυτή ξεκινήσει, ο Μπίσλι θα είναι restricted free agent, σίγουρα όμως η περίπτωσή του και το κασέ του έχουν πλέον δεχθεί ισχυρό πλήγμα.

TAGS NBA ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ