ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απαλλαγή Ολυμπιακού & Αγγελόπουλου

Απαλλαγή Ολυμπιακού & Αγγελόπουλου

Μετά την κλήση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και την απολογία του Γιώργου Αγγελόπουλου στον αθλητικό δικαστή, ο εκ των ιδιοκτητών των ''ερυθρολεύκων'' απαλλάχθηκε από την τιμωρία που είχε επιβληθεί περί ανάκλησης δηλώσεων.

Σύμφωνα με την υπ' αριθμόν 58/18-11-2014 απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ, είχε επιβληθεί στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο πρόστιμο και ποινή έγγραφης επίπληξης, με πρόσκληση για ανάκληση.

Ο λόγος; Οι δυσφημιστικές δηλώσεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού , κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν την 1η Οκτωβρίου 2014.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκε εχθές (23/12) ενώπιον του αθλητικού δικαστή κι έδωσε εξηγήσεις για τους ισχυρισμούς του που είχαν επιφέρει ποινή της αυστηρής επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή μετά την κλήση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι η ακόλουθη:

Απαλλάσσει:
α) Την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσης του Ιδιοκτήτη της, Γεωργίου Αγγελόπουλου προς την υπ’ αριθ. 58/18-11-2014 απόφαση του παρόντος ΜΔΟ και
β) τον Γεώργιο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσης του προς την ως άνω απόφαση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ