NBA

Άντριου Γουίγκινς: "Ο πατέρας μου μού είπε πως αγάπησε την Ελλάδα"

Άντριου Γουίγκινς: "Ο πατέρας μου μού είπε πως αγάπησε την Ελλάδα"

Ο Μίτσελ Γουίγκινς άφησε ιστορία στα ελληνικά γήπεδα και ο γιος του και παίκτης των Γουόριορς, Άντριου Γουίγκινς μίλησε στην Cosmote TV για τον πατέρα του, την αγάπη που τρέφει για το μπάσκετ αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Άντριου Γουίγκινς, παίκτης των Γουόριορς και γιος του Μίτσελ Γουίγκινς που άφησε εποχή στα ελληνικά γήπεδα αγωνιζόμενος με τον Μίλωνα, τον Πανιώνιο και την ομάδα του Σπόρτινγκ, παραχώρησε συνέντευξη στην Cosmote TV, όπου μίλησε για τον πατέρα του και το πέρασμά του από την Ευρώπη και την Ελλάδα αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην σεζόν με τους Γουόριορς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα που είναι πάντοτε υψηλοί.

Για τον πατέρα του: "Είναι ένας υπέροχος πατέρας. Αγαπά το μπάσκετ, είναι λάτρης του αθλήματος. Παρακολουθεί κάθε μέρα αγώνες ανεξάρτητα ποιες ομάδες παίζουν. Στο ΝΒΑ βρέθηκε για μικρό χρονικό διάστημα ενώ αγωνίστηκε και στην Ευρώπη.

Έχω ακούσει αρκετές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον πατέρα μου. Ο κόσμος με πλησιάζει και μου εξιστορεί μερικές απ’ αυτές. Απ’ ότι έχω ακούσει ήταν εξαιρετικός στην Ευρώπη. Μου έχει πει ότι αγάπησε την Ελλάδα. Ήμουν ενός έτους τότε και δεν θυμάμαι πολλά.

Η μητέρα μου ήταν μια πολύ καλή αθλήτρια. Είχε συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς αγώνες όπου κέρδισε δυο ασημένια μετάλλια και κατέχει το ρεκόρ στο Φλόριντα Στέιτ. Έχοντας αυτους τους δυο για γονείς, νιώθω ευλογημένος".

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Ο Γιάννης σίγουρα είναι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους. Είχε αναδειχθεί ΜVP για κάποιους λόγους. Ο Γιάννης είναι ένας ξεχωριστός παίκτης με σπάνιο ταλέντο. Είναι μοναδικός και κυριαρχικός στο παιχνίδι του".

Η αυτοκρατορία των Γουόριορς επιστρέφει την φετινή σεζόν; "Ναι, αυτό έχουμε βάλει σαν στόχο. Διαθέτουμε τα κομμάτια για να το πετύχουμε. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Στο δεύτερο μέρος της σεζόν θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στην καθημερινή μας βελτίωση και να κατακτήσουμε τον μοναδικό μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα".

Πως αισθάνεται που αγωνίζεται στο πλευρό του Στεφ Κάρι του Κλέι Τόμπσον, του Ντρέιμοντ Γκριν:

"Είναι υπέροχο. Μπορείς να μάθεις πολλά από τους συγκεκριμένους παίκτες. Είναι θρύλοι πλέον και μελλοντικοί Hall of Famers. Το να βρίσκομαι στην ίδια ομάδα, να μαθαίνω δίπλα τους και να βελτιώνω το παιχνίδι μου παρακολουθώντας τι κάνουν είναι σημαντικό για μένα. Μαθαίνω δίπλα τους κάθε μέρα".

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ