NBA

Άντονι για ΛεΜπρόν: "Μου είπε 'σε χρειάζομαι' και δεν ήταν ανάγκη να πει κάτι άλλο για να πάω στους Λέικερς, αυτός είναι ο τζένεραλ μάνατζερ"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Καρμέλο Άντονι σε αγώνα Λέικερς - Μπλέιζερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Καρμέλο Άντονι σε αγώνα Λέικερς - Μπλέιζερς Ⓒ 2020 KEVIN C. COX/ ASSOCIATED PRESS

Ο Καρμέλο Άντονι αποκάλυψε τι του είπε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για να τον πείσει να πάει στους Λέικερς, λέγοντας ότι μίλησε στην ψυχή του όταν ο "Βασιλιάς" του είπε ότι τον χρειάζεται και πως ήρθε η ώρα να γίνουν συμπαίκτες

Ο Καρμέλο Άντονι σχεδίαζε χρόνια με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να βρεθούν κάποια στιγμή στην ίδια ομάδα. Αυτό θα γίνει τελικά την φετινή σεζόν (2021/22) στους Λέικερς, με τον "Μέλο" να αποκαλύπτει σε podcast που εμφανίστηκε το παρασκήνιο πίσω από αυτή την συνύπαρξη.

"Με πήρε τηλέφωνο. Δεν το περίμενα" είπε αρχικά ο Άντονι, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Μιλούσαμε χρόνια για το γεγονός ότι θέλαμε να γίνουμε συμπαίκτες. Τον άκουσα. Είμαστε αδέλφια. Μου είπε "σε χρειάζομαι" και του είπα "δεν χρειάζεται να πεις κάτι άλλο". Με κέρδισες. Εσυ με κέρδισες, όχι ο τζένεραλ μάνατζερ. Εσύ είσαι ο τζένεραλ μάνατζερ των Λείκερς"".

Ακολούθως ο Άντονι πρόσθεσε αναφερόμενος στην συζήτηση που είχε με τον κολλητό του και νυν συμπαίκτη του: "Μου είπε "ήρθε η ώρα". Και το αισθάνθηκα και εγώ αυτό. Τα πράγματα πλέον είναι διαφορετικά. Ήρθε η ώρα να παίξουμε μαζί".

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ