ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Ετσι είμαι φτιαγμένος, λατρεύω να είμαι ο εαυτός μου"

Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Ετσι είμαι φτιαγμένος, λατρεύω να είμαι ο εαυτός μου"

Την αποθέωση που δέχθηκε από τον Κρις Πολ αποκάλυψε στο SPORT24 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγες ώρες μετά από τη νίκη του και την ανάδειξή του σε MVP του NBA All-Star Game 2021 (VIDEO).

Είχαν περάσει λίγα λεπτά από το φινάλε του NBA All-Star Game 2021, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στη media session με το βραβείο του MVP στην αγκαλιά του. Ο Greek Freak έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην ιστορία του θεσμού και εξήγησε στο SPORT24 πως ο Κρις Πολ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει αυτόν τον αγώνα που πολλοί σταρ θεωρούν αγγαρεία.

"Προσπαθώ να παίξω σκληρά, να διασκεδάσω τις στιγμές. Μιλούσα με τον Κρις Πολ στην πρώτη περίοδο, μου έλεγε ότι πρέπει να κερδίσουμε, μου έλεγε ότι απολαμβάνει το πώς παίζω στα All-Star Games. Του απάντησα "κοίτα Κρις, θα το διασκεδάσω". Είναι προφανές ότι θέλω να παίζω σκληρά, αυτός είμαι, ίσως να ακούγεται εγωιστικό, δεν ξέρω. Έτσι είμαι φτιαγμένος, αν άλλοι παίκτες θέλουν να με βλέπουν σαν παράδειγμα, είμαι εντάξει. Αν όχι, σπουδαία. Εγώ είμαι ο εαυτός μου, λατρεύω να είμαι ο εαυτός μου" ήταν η απάντηση του Αντετοκούνμπο στο SPORT24.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

"Είναι σημαντικό που θα έχω ένα βραβείο με το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ στο σπίτι μου. Το ήθελα σαν τρελός και πέρυσι. Φέτος ήθελα να το διασκεδάζω, έπαιξα καλά και ξέρω ότι ο Κόμπι θα ήταν χαρούμενος γι' αυτό. Είναι πολύ όμορφο να έχω τον Λίαμ να με βλέπει στο πρώτο του All-Styar Game, να με βλέπει να παίζω καλά. Στο τέλος της ημέρας θέλω ο Λίαμ να βλέπει κάποιον που διασκεδάζω και απολαμβάνει αυτό που κάνει. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, με νοιάζει να βλέπει αυτό που θέλω.

Όταν αρχίζεις να διασκεδάζεις, δεν σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, όλα γίνονται όπως πρέπει να γίνουν. Θεωρώ ότι ο φόβος και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν, θα έχεις είτε το ένα, είτε το άλλο. Αυτή τη χρονιά επέλεξα τη διασκέδαση. Σε κάθε ματς προσπαθώ να απολαμβάνω την προθέρμανση, τον αγώνα, τους συμπαίκτες μου, δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, δεν σκέφτομαι τον προορισμό. Με ενδιαφέρει το τώρα, μπορούμε να το απολαύσουμε. Δεν είναι ότι το λέω μόνο στο μπάσκετ, το λέω και στη ζωή μου και μέχρι στιγμής λειτουργεί.

Είπα στον Γιόκιτς ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε φοβερή εκπομπή! "Nico and Giannis" ή κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να το απολαμβάνω όσο μπορώ, δεν θέλω να το θεωρώ δεδομένο. Ήταν το πέμπτο μου All-Star Game και ανυπομονώ να φτάσω μέχρι το δέκατο. Ο ΛεΜπρόν έχει 17, είναι παρανοϊκό. Μιλγουόκι, αυτό το βραβείο είναι για εσένα".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ALL STAR NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ