NBA

Αντετοκούνμπο: "Στο Μπρούκλιν ο Ντουράντ ανέλαβε δράση, στο Μιλγουόκι κάναμε εμείς σωστά τη δουλειά μας"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να καρφώσει
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να καρφώσει 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο ήταν ο κορυφαίος για τους Μπακς κόντρα στους Νετς, ωστόσο ο "Greek Freak" στάθηκε στην ομαδική δουλειά των "Ελαφιών" αλλά και στη βοήθεια που προσφέρει ο Πι Τζέι Τάκερ.

Με τον Γιάννη Αντετοκούμπο να είναι ο πρώτος σκόρερ για τους Μπακς με 34 πόντους, το Μιλγουόκι επικράτησε των Νετς με 107-96 και έφερε τη σειρά στο 2-2. Ο Γιάννης ωστόσο σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια που οδήγησε στην ισοφάριση της σειράς αλλά και την πολύ σημαντική δουλειά που κάνει ο Πι Τζέι Τάκερ.

Ο Γιάννης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τραυματισμό του Ίρβινγκ που όπως είπε "έμαθε στα αποδυτήρια".

"Αυτή η νίκη δείχνει πολλά για την ομάδα. Συνεχίζουμε να παίζουμε μαζί, ερχόμαστε κάθε φορά και κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Στο Μπρούκλιν ο Ντουράντ ανέλαβε δράση, επιστρέψαμε όμως στο Μιλγουόκι και κάναμε εμείς σωστά τη δουλειά μας. Είμαστε ευχαριστημένοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να γινόμαστε καλύτεροι, να παίζουμε μαζί και ελπίζουμε να μπορέσουμε να πάρουμε ένα ματς στο Μπρούκλιν.

Νόμιζα ότι ο Ίρβινγκ χτύπησε στην αρχή της φάσης. Όταν πήγα στα αποδυτήρια και έμαθα ότι γύρισε τον αστράγαλό του, του ευχήθηκα περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να εστιάζουμε στους εαυτούς μας και στο παιχνίδι μας, να συνεχίσουμε να το διασκεδάζουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια".

Για την δουλειά του Τάκερ στην ομάδα, ο Γιάννης ανέφερε: "Ο Τάκερ κάνει πολλή δουλειά. Παίζει σκληρά πάνω στον Ντουράντ, είναι ηγετικός, μιλάει, μας βοηθάει και μας ωθεί στο να γίνουμε καλύτεροι και είναι μεγάλο μέρος αυτής της ομάδας και της προσπάθειας που κάνουμε. Θα συνεχίσει να μας βοηθάει και φυσικά τον χρειαζόμαστε".

Όσο για το κλειδί της νίκης στο Μπρούκλιν: "Πρέπει να εστιάσουμε στους εαυτούς μας και στον στόχο μας και να περάσουμε καλά. Μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι".

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ