ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο: Σταρ του Χόλιγουντ ο Γιάννης στην φαντασμαγορική πρεμιέρα της ταινίας Rise

NBA basketball player Giannis Antetokounmpo works the press line at the premiere of the Disney+ film "Rise," Wednesday, June 22, 2022, at Walt Disney Studios in Burbank, Calif. The film is based on the story of Antetokounmpo and his family, who emigrated from Nigeria to Greece before Giannis and two of his brothers found success in the National Basketball Association. (AP Photo/Chris Pizzello)
NBA basketball player Giannis Antetokounmpo works the press line at the premiere of the Disney+ film "Rise," Wednesday, June 22, 2022, at Walt Disney Studios in Burbank, Calif. The film is based on the story of Antetokounmpo and his family, who emigrated from Nigeria to Greece before Giannis and two of his brothers found success in the National Basketball Association. (AP Photo/Chris Pizzello) CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Η ταινία "Rise" για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε φαντασμαγορική πρεμιέρα στο Χόλιγουντ με την οικογένεια του Greek Freak να δίνει σύσσωμη το παρών και τους δύο γιους του να κλέβουν την παράσταση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε για λίγο την μπάλα του μπάσκετ και τα παρκέ, φόρεσε το κοστούμι του και έγινε σταρ του Χόλυγουντ για την πρεμιέρα της ταινίας "Rise" που βασίζεται στη ζωή του και τον δρόμο προς την κορυφή. Σε μία φαντασμαγορική πρεμιέρα στο Χόλιγουντ, ο Γιάννης έδωσε το παρών μαζί με την οικογένειά του.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα της ταινίας Rise
Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα της ταινίας Rise 2022 CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP


Τα αδέλφια του, Θανάση, Άλεξ και Κώστα, την μητέρα του Βερόνικα, την σύντροφό του Μαράια αλλά και τους δύο του γιους. Την παράσταση φυσικά έκλεψαν οι δύο γιοι του που φόρεσαν matching κοστούμια με τον Greek Freak την ώρα που η σύντροφος και η μητέρα του έλαμπαν μέσα στις λαμπερές τουαλέτες τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την σύντροφό του και τους δύο του γιους
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την σύντροφό του και τους δύο του γιους 2022 CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την μητέρα του, Βερόνικα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την μητέρα του, Βερόνικα 2022 CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον γιο του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον γιο του 2022 CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP
TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ