ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο: "Σωστή η απόφαση, ήταν αντιαθλητικό το φάουλ μου"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καρφώνει
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καρφώνει Ⓒ 2020 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

Σωστή χαρακτήρισε την απόφαση των διαιτητών να τον χρεώσουν με αντιαθλητικό φάουλ στον Μοντρέζλ Χάρελ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγη ώρα μετά από την ήττα από τους Λέικερς (VIDEO).

Πέρασε περίπου μιάμιση ώρα από το φινάλε του αγώνα με τους Λέικερς για να μιλήσει το πρωί της Παρασκευής (22/1) με τους δημοσιογράφους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Παρά τα φάουλ, παρά τα λάθη και το αρνητικό ρεκόρ καριέρας, παρά την ήττα, ο Greek Freak εξήγησε ότι θα συνεχίσει να είναι επιθετικός, χρειάζεται το ίδιο από τους συμπαίκτες του, ενώ παραδέχθηκε πως το αντιαθλητικό με το οποίο τον χρέωσαν οι διαιτητές όταν χτύπησε ακούσια τον Μοντρέζλ Χάρελ ήταν μια σωστή απόφαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

"Όταν βλέπεις πολλά κορμιά μπροστά σου, το κάνει πιο δύσκολο. Το έκαναν σε όλο το ματς, υπήρξαν στιγμές που βρήκα χώρους για να επιτεθώ, όμως ταυτόχρονα προσπαθούσα να βρω τους συμπαίκτες μου και να πάρω την σωστή απόφαση.

Είναι οι πρωταθλητές, ήταν η κορυφαία ομάδα της περσινής σεζόν αλλά δεν το σκέφτομαι όταν μπαίνω στο ματς, είναι άλλος ένας αγώνας στον οποίο πρέπει να παίξω σκληρά και να πάρω τη σωστή απόφαση για να έχω την ευκαιρία να κερδίσω. Δεν το σκέφτομαι ατομικά, δεν με ενδιαφέρει να παίξω καλά απέναντί τους, το πλάνο είναι να κάνουμε τη δουλειά απέναντι σε οποιονδήποτε, είτε είναι οι πρωταθλητές είτε είναι οι Πίστονς και οι Μάτζικ.

Δεν θέλω να βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση, φορτωμένος με φάουλ, έκανα όμως το αντιαθλητικό με τον αγκώνα μου. Πρέπει να ζήσω με αυτό, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι χαρούμενος γιατί τουλάχιστον δεν επρόκειτο για βρόμικο φάουλ.

Πρέπει να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να έχουμε την ίδια απόδοση για 48 λεπτά. Να κυκλοφορούμε τη μπάλα, να βάζουμε τα σουτ, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο ριμπάουντ. Νιώθω άνετα με τους νέους συμπαίκτες μου, θα πάμε στον πόλεμο σε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και εγώ να συνεχίσω να επιτίθεμαι. Ήμουν αποτελεσματικός, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο, δεν έχω κάτι άλλο να πω".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ