ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντετοκούνμπο: "Περιμένω nickname, θα δω το αποψινό Game 7 των Μπακς"

Αντετοκούνμπο: "Περιμένω nickname, θα δω το αποψινό Game 7 των Μπακς"

"Μου αρέσει να σκάω τάπες και να τρέχω στον αιφνιδιασμό" είπε ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην ΕΡΤ, μετά από την πληθωρική του εμφάνιση στη νίκη της Ελλάδας επί του Πουέρτο Ρίκο (VIDEO).

Αφού αστειεύθηκε με τον Βαγγέλη Ιωάννου, λέγοντάς του "δεν έχω nickname, περιμένω να μου βγάλεις", ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε στην ΕΡΤ για την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας στο φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο για τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ και έστειλε μήνυμα στον Γιάννη και τον Θανάση για το αποψινό Game 7 των Μπακς με τους Νετς (03:30, LIVE στο SPORT24).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εν ενεργεία πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Λέικερς:

"Ήταν ματς αμυντικό, ξεκινήσαμε αργά επιθετικά. Η άμυνά μας ήταν εκεί από την αρχή, η επίθεση θα έρθει. Μου αρέσει περισσότερο η άμυνα, γιατί από την άμυνα βρίσκω ρυθμό. Σκάω τάπες και τρέχω στον αιφνιδιασμό, καρφώματα κτλ. Τα έμαθα και από τους Λέικερς και από τον Γιάννη. Είμαι σε επίπεδο ανάπτυξης, είμαι νέος, έχω πολλά να μάθω. Έχουμε βετεράνους που θα με βοηθήσουν σε αυτό, έχω ανοιχτό μυαλό.

Ο κόουτς θέλει να έχουμε γρήγορο ρυθμό και αυτό θα έρθει από την άμυνα. Θα ξενυχτήσω λίγο απόψε, είμαι με τους Μπακς! Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα κερδίσουν. Έχουν δουλέψει πολύ σκληρά, ήταν το αουτσάιντερ όταν όλοι έλεγαν για σκούπες από το Μπρούκλιν. Πάμε να δούμε τι θα γίνει. Αν μας βλέπουν, παιδιά συνεχίστε καλά, πάμε να τους κερδίσουμε. Θέλω να κερδίσουν, αν δεν πάει καλά το ματς, θα προσπαθήσω να τους πείσω να έρθουν στην Εθνική.

Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ, είχα έρθει και πριν από δύο χρόνια. Είχα κοπέι, αλλά μου είχε δώσει κίνητρο. Χαίρομαι που είμαι εδώ και βοηθάω την ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ